HELLO
Domagoj Kukec

Slavni uvijek imaju najbolje trikove za savršene fotke, pa tako i slavna voditeljica Marijana Batinić. Njoj će, zapravo, sada ta aktivnost biti još draža i lakša.

Na stylish fotkama koje je objavila na svojem Instagramu, možemo vidjeti Marijanu kako pozira ispred kuće s odličnom novom frizurom s francuskim šiškama koje joj odlično stoje. Također je odabrala i oversized plavu košulju i traperice.

Voditeljica se na fotkama namješta u poze s kojima će svaki put dobiti odličnu fotku za objavu na Instagramu zahvaljujući “novoj igrački”.

Ako ste se pitali koju magiju koristi Marijana da bi postigla besprijekorne fotke, e pa i na to imamo odgovor. Zahvaljujući milosti i dobrom duhu slavne TV zvijezde, otkrili smo da ona koristi najbolji mobitel na svijetu – Xiaomi.

Xiaomi i Marijana Batinić najbolji su duo

U opisu svojih fensi pozerskih fotki, omiljena Marijana je napisala: “Mlad, ima stila, uvijek pun energije, odlično fotka, a nije moj muž. Krenula sam u jednu nezaboravnu avanturu, zove se Xiaomi 14 i upravo je stigao kod nas. U suradnji s Leicom stvoren je za kultne fotke, a bateriju puni za manje od pola sata. Prve kupce očekuje ušteda od 200 € kod Xiaomi partnera, a pogodnost traje do 5. 3.”

PROČITAJTE: Xiaomi međunarodno predstavio seriju Xiaomi 14 s Leica optikom sljedeće generacije koju pokreće Xiaomi HyperOS

E pa sada znate i što vi trebate koristiti ako želite stići do nivoa Marijane Batinić! Brzo, svi ugrabite Xiaomi!

druge vijesti