HELLO
Domagoj Kukec

Marijana Batinić, poznata hrvatska voditeljica, nedavno je podijelila seriju videozapisa na Instagramu koje prikazuju njezinu rutinu vježbanja.

U svojoj objavi, Marijana je istaknula kako ima trening uz elektrostimulaciju mišića (EMS trening) što je postao popularan način intenzivnog vježbanja. Takav trening fokusira se na simultanu stimulaciju velike skupine mišića s pomoću posebnog odijela koje emitira bezbolne impulse i tako dodatno stimulira mišiće dok vježbate.

Iako joj je ponekad bilo teško, Marijana se osjećala fantastično nakon uspješnog treninga.

Uzbudljivi videi prikazuju Marijaninu predanost zdravom načinu života i održavanju tjelesne kondicije, što je pak inspiracija za njezine mnogobrojne pratitelje.

Elektrostimulacija mišića postaje sve popularnija među vježbačima jer omogućuje dublje aktiviranje mišića i veći intenzitet treninga.

Marijana Batinić voli zdrav život

Iskrenost Marijane Batinić o izazovima vježbanja dodatno inspirira njezine pratitelje da se i sami, ma koliko im bilo teško, upuste u brigu o tijelu i zdrav život. Marijanina motivacija i upornost pozitivan su primjer za sve, a i nas u Hello! redovno nas potiče na brigu o zdravlju.

Hvala Marijani i s nestrpljenjem iščekujemo još motivacijskih videa!

druge vijesti