HELLO
Domagoj Kukec

Možda ste ih upoznali kao dinamičan duo koji je osvajao srca gledatelja u kultnoj zabavnoj emisijiPo ure torture. Marijana Batinić i Petra Nižetić, lijepe Splićanke s nevjerojatnom karizmom, od mladih su dana bile nerazdvojne. Njihovo prijateljstvo nije bilo samo dio posla – već pravo i istinsko.

Život ih je odveo na različite strane svijeta. Marijana je ostvarila impresivnu karijeru kao voditeljica, osvajajući srca publike svojom šarmantnom pojavom. S druge strane, Petra je postala poznata kao talentirana fotografkinja s hvaljenim foto studijem.

Marijana Batinić i Petra Nižetić godinama su nerazdvojne

Iako su se profesionalno usmjerile u različite sfere, njihovo prijateljstvo nije izblijedjelo. Čak i kad su kilometri bili razlog za fizičku udaljenost, njihova veza ostala je čvrsta kao stijena.

Tu i tamo, zajedno su radile na projektima, podržavale jedna drugu u svim životnim pothvatima i uvijek pružale rame za plakanje ili osmijeh za slavlje.

U svijetu u kojemu se mnogo toga mijenja, Marijana i Petra su konstanta.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024