HELLO
Domagoj Kukec

Marko Grubnić ponovno je oduševio fanove. Najpoznatiji stilist u Hrvatskoj objavio je novu fotku s mamom na svojem Instagramu.

Ti si moj razlog za sve, započeo je emotivnu objavu Marko.

Marko je istaknuo da je majka Branka njegov heroj, da je jaka, mudra, intuitivna, empatična, čvrsta, iskrena, zabavna, i nadasve puna ljubavi.

“Više sam nego ponosan na nevjerojatnu ženu kakva si… Ti si najdivnija mama i samo Bog zna koliko sam blagoslovljen što te mogu zvati svojom mamom. Sve što sam danas dugujem tebi… hvala Ti na tome… Ti si zaslužna za sve dobro u mom životu… Danas i svaki dan, molim se da tvoja duša bude pokrivena samo LJUBAVLJU, ja molim da budeš sretna svaki dan do kraja života. Zaslužuješ samo čarobne stvari. U svim životima prije i u svim životima poslije, voljet ću te, štititi i poštovati ZAUVIJEK”, napisao je sentimentalni Marko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Mama Marka Grubnića zvijezda je društvenih mreža

Objavio je nekoliko fotografija voljene majke i sebe. Mama Branka izgleda apsolutno nevjerojatno, a njezina besprijekorna linija također ostavlja pratitelje bez daha.

“Predivna”, “Tako se voli i poštuje mama”, “Blago tvojoj mami s tobom”, pisali su oduševljeni pratitelji.

PROČITAJTE: Psići su neodoljivi, ali ove hlače Marka Grubnića zaista MORATE vidjeti

Njegova emotivna objava svjedoči o najposebnijom ljubavi na svijetu – ljubavi između majke i sina.

Ta bezuvjetna ljubav je unikatna i od svih darova koje život nudi, majka puna ljubavi je najveća od svih, što Marko Grubnić dobro zna.

druge vijesti