HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Ima li što ljepše od skladne obitelji. Pratitelji Maje Šuput jako vole kad se na njezinom profilu pojave njezin preslatki sin Bloom i zgodni suprug Nenad Tatarinov, a posebno ih veseli kad na fotografijama iz privatnog života hrvatske zvijezde osvane i mama Maje Šuput.

Danica Šuput u izuzetno je bliskim odnosima sa svojom kćeri, koju je na vjenčanju za Nenada Tatarinova 2019. godine dopratila do oltara. Baka malenog Blooma obožava druženja sa svojim unučićem, a čini se da se lijepo slaže i sa svojim zetom koji je velika ljubav njezine kćeri jedinice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Mama Maje Šuput i Nenad Tatarinov opušteni i sretni na obiteljskom ručku

Maja Šuput nedavno je sa suprugom i sinom bila na poprilično dugom putovanju na Sejšelima, gdje su uživali u kupanju, sunčanju i svemu što glamurozni resort Four Seasons nudi.

PROČITAJTE: Ovako izgleda prvi razred kojim putuju Maja Šuput i Bloom – Jedan detalj outfita za putovanje zapeo nam je za oko

Kad su se vratili u Zagreb, odmah su uskočili u svoj svakodnevni tempo koji uključuje red rada, red druženja s obitelji.

Bračni par Šuput – Tatarinov nedjelju je odvojio za ručak na kojem je mama Maje Šuput imala priliku podružiti se sa kćeri i dragim zetom, a ponosna pjevačica nije uspjela odoljeti a da se lijepom obiteljskom fotografijom ne pohvali na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Mama Maje Šuput s voljenima se podružila u popularnom obiteljskom restoranu

Maja Šuput i njezin suprug Nenad za obiteljsko druženje odabrali su popularan restoran Skenderica u zagrebačkim Remetama, poznat po obiteljskoj atmosferi i odličnoj hrani.

Na fotografiji možemo vidjeti gospođu Danicu, elegantno dotjeranu i odjevenu u crno kako se prisno naslanja uz ruku svog zeta Nenada Tatarinova, odjevenoj u crnu majicu i sivi pulover, s velikim osmijehom na licu.

“Nedjelja, idealan dan za punicu i zeta”, napisala je ponosno Maja Šuput uz fotografiju na kojoj je dvoje bitnih ljudi iz njezinog života.