HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Plesni genijalac Luciano Plazibat proslavio je rođendan. Luciano, najtalentiraniji plesač u Hrvatskoj i šire, otkrio je da mu je zapravo svaki dan slavlje, no da mu je ove godine bilo najvažnije da vidi mamu i tatu.

U Instagram objavi, u kojoj ga vidimo s njegovim ponosnim roditeljima, Irenom Plazibat i Robertom Plazibatom, ali i u mnogim trenutcima koji su mu obilježili lipanj ove godine, plesni čarobnjak je napisao: “Happy B-Day to me. Za kraj ovog tjedna može li bit bolje nego da mi je ROĐENDAN.”

PROČITAJTE: Luciano Plazibat ima divne i pozitivne roditelje – Pogledajte kako se zajedno fotkaju, a energija pršti na sve strane

“Mislim da je skroz jasno zašto ne slavim jer iman taj blagoslov da mi je svaki dan slavlje (neman puno slika za ponudit pa sam odlucija za post stavit sve stvari koje su se dogodile u 6. Mjesecu)”, dodao je Luciano.

Prošle godine sam presta slavit a ko god me prati duže zna da sam uvik volia radit VELIKE RODENDANE!!”, napomenuo je.

Ove godine mi je najbitnije bilo da vidim Mamu i Tatu i to sad u SVOM stanu u kojem živim kraj svojih gramofonskih ploca i meni je dovoljno!”, napisao je emotivni plesač.

“Ubrzo mi krece godisnji i onda ide pravo slavlje aa ovaj post je samo zahvala na svemu sta imam. Najlipse ljude oko sebe,zdravlje,srecu i priliku da radim sve sta volim! Rodendan mi vise ne predstavlja nista jer se svaki dan osjecam ispunjeno. Toliko lipih stvari se dogodilo ovaj mjesec: koncerti,događanja…”, zaključio je u opisu emotivne objave Luciano.

druge vijesti