HELLO
Domagoj Kukec

Luciano Plazibat, brat poznatog hrvatskog kickboksača Antonija Plazibata, mladi je plesač koji je već mnogo puta viđen na televiziji. Plesao je s Albinom na Eurosongu u Rotterdamu, a nedavno je bio i u timu “Plesa sa zvijezdama”.

Luciana Plazibata na TikToku prati više od 300 tisuća ljudi, a također se pojavio i u spotu pjesme “Mi” Dine Merlina.

Prošle godine izjavio je da bi htio plesati za Lady Gagu i snimiti spot sa Severinom, a sada mu se jedna od tih želja i ostvarila.

Luciano Plazibat

Luciano Plazibat napokon ostvario dugogodišnju želju

Naime, Severina je jučer objavila video spot za pjesmu “Sorry”, a u ovom hit videu, koji već ima više od 100 tisuća pregleda, pojavio se i Luciano Plazibat.

U spotu je vješti Luciano Plazibat napokon zaplesao uz strastvenu i neodoljivu Severinu, te mu se tako ostvarila dugo očekivana želja.

Na svojem Instagramu Luciano Plazibat objavio je niz fotografija i videa, u kojima se vidi kako je i već prije smišljao koreografije i izvodio plesne pokrete uz Severinine hitove.

Glavni plesač u novom Severininom hitu je upravo Luciano Plazibat

“Dreams DO come true! @severina. Što god kažem ili napišem suvišno je! Tko god me prati sve zna! Since day one: plesna videa od prije 6 godina i sad… Ja na svakom koncertu njenom i sad… Seve volim što se volimo”, napisao je oduševljeni Luciano Plazibat.

U nizu videa podijelio je i tople trenutke sa Severinom, te fotografije na kojima su zajedno za vrijeme različitih događanja.

Obitelj i brojni Lucianovi obožavatelji komentirali su njegov uspjeh.

“Luci, ti si moj idol”“Bravo Luci!! Ti si dokaz da se trud I žrtva isplate kad tad!!”, “Najponosnija na tebe! Sve znaš!”, “Ponosna i sretna dočekala mamita”, samo su neki od mnogo komentara vjernih pratitelja.

druge vijesti