HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatsku voditeljicu Antoniju Blaće navikli smo gledati u glamuroznim izdanjima i s profesionalnim makeup-om na licu, koji nosi kad vodi TV emisije i snima naslovnice časopisa, no poznato je da je simpatična Antonija vrlo opuštena po pitanju kozmetike kad je privatni život u pitanju.

Lijepa voditeljica objavila je novu fotografiju s mora kojom slavi ležeran način života i svoje godine.

Antonija Blaće bez šminke izgleda odlično

Odjevena u crnu mini haljinu, sa žutom trakom u kosi, Antonija na fotografiji izgleda odlično i dokazuje da joj no make up izgled stoji jednako dobro kao i scenski.


“Ma nek ide život. Mi ne starimo”, napisala je Antonija Blaće uz fotografiju i dodala hashtag s brojem svojih godina – 42.

Inače, Antonija Blaće rođena je 2. 10. 1979.godine u Šibeniku, a po horoskopu je vaga, znak poznat po svojoj opuštenosti, pristupačnosti i simpatičnom karakteru.

Fotografije na kojima je Antonija Blaće bez šminke privukle su brojne pohvale

“To su skoro najbolje godine. Najbolje tek dolazi”, napisala je jedna obožavateljica u komentarima, dok su druge dodale: “Antonija, izgledaš kao curica” i “Ti si legenda od žene, gušt te gledati s onim tvojim osmijehom”.

Voditeljica je nedavno proslavila osmu godišnjicu braka sa suprugom Hrvojem Brlečićem i nasmijala fanove svojom “tajnom za uspjeh u braku”.

“Tajna sretnog braka je da potpuno zaboraviš da si u braku pa ti skoro prođe godišnjica”, napisala je duhovita voditeljica uz fotografije s vjenčanja.

Na vjenčanju je Antonija nosila predivnu vjenčanicu u kombinaciji bijele i ružičaste boje koja je mnoge mladenke inspirirala da potraže slični model.


Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, glazbe, filmova, putovanja i tehnologije, celebrityja i kraljevskih dvora čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti