HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Anja Alavanja ovih dana uživa u Španjolskoj. Poznata voditeljica brutalno izgleda gdje god se pojavi.

Na fotki koju je objavila na Instagramu, možemo vidjeti predivnu Anju koja se smješka kameri, a nosila je majicu s američkim izrezom i valovitu frizuru. Guštala je u najboljoj hrani.

“Jedna od ljepših stvari na putovanjima je i što je ponedjeljak subota. Ali tako je to u velikim metropolama, i ponedjeljkom u 23 sata su restorani krcati. Jede se i pije u slijedovima, pleše se, pjeva. Baš po mom guštu. Ako se pitati kakvo je to rascvjetano povrće na tanjuru…grilane artičoke. Rekao bi moj muž “to samo ti možeš naručiti”. Toliko o okusu”, napisala je u opisu fotki voditeljica.

Anja Alavanja očarala fotkama

Također je podijelila objavu na kojoj vidimo da se vozi biciklom, pije Aperol Spritz, te razgledava znamenitosti koje su ju ostavile bez daha.

“Prije dva tjedna smo se vratili iz Madrida, ali sjetih se da imam još razglednica. Možda nekoga inspiriram na put glavnog grada Españe.
Mi smo letjeli iz Budimpešte, a ovo su crtice našeg četvrtog dana, gdje smo, sad već, bez pritiska (jer smo većinu znamenitosti obišli) lutali Madridom na genijalnim gradskim električnim biciklima.
Jednoglasni samo nismo bili oko ulaska u Prado. Meni je neshvatljivo da moj suprug slikarstvo 17. stoljeća ne smatra uzbudljivim, pa smo bacili kratku igru. Ja sam morala nabrojati 7 nogometnih klubova iz Engleske, on 7 svjetski poznatih slika. Završilo je tako da je morao na edukaciju u Prado.
Posjetili smo i arenu za borbu s bikovima. Neshvatljivo mi je da se to danas i dalje održava, ali je muzej zanimljiv.
U predvečerje jedan od najpoznatijih rooftopova na krovu hotela Riu. Otkrili smo kako “skip the line” kad dođete na vrh. Sjeli smo na prvo slobodno mjesto. A kad smo skužili da 50–ak ljudi čeka da ih hostese smjeste, koktel je već bio popijen”, napisala je u opisu objave na Instagramu.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024