HELLO
Domagoj Kukec

Lana Klingor Mihić odlučila se za promjenu. Najpoznatija uzgajivačica pasa u Hrvatskoj i uspješna poduzetnica odlučila je modificirati sobe svojih kćerkica.

Ovaj put Lana je odlučila promijeniti tapete na zidovima.

Poduzetnica je odabrala prelijepe tapete u betonskom uzorku, koje su izgledale kao pravi beton, te nitko nikada ne bi mogao dokučiti da su to zapravo tapete.

Lana je otkrila da joj je najteže bilo pronaći dobrog majstora, no i u tome je bila uspješna, pa je na kraju našla majstore koji najbolje postavljaju tapete. Otkrila je da su bili brzi i profesionalni, pa je čitav posao bio gotov u dan, što je danas zapravo rijetkost.

Lana Klingor Mihić oduševljena beton tapetama

“Oduševljeni smo dečkima i kvalitetom ovih tapeta koje sigurno ostaju jedno duže vrijeme na ovim zidovima”, otkrila je poduzetnica.

Sve sobe sada odišu industrijskim stilom. Siva boja dala je sobama dojam moćne elegancije koja ostavlja bez daha, a odlična su promjena koja će definitivno razveseliti Lanine curke.

PROČITAJTE: Fensi ručak za cure – Lana Klingor Mihić izvela kćer na slavlje s kamenicama

Ova poduzetnica je stručna u svemu, a njezina vizija je inspiracija. Osim što je svojim znanjem i talentom uspjela biti najbolja uzgajivačica pasa u Hrvatskoj, njezina perspektiva kako uraditi korisne stvari u životu nit su vodilja kojom mnogi mogu naučiti kako ostvariti uspješnu karijeru i živjeti život punim plućima.

druge vijesti