HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević i njezin partner Filip Kratofil ovih dana uživaju u prvim mjesecima sa svojom dugo željenom djevojčicom. Premda trudnoća za poznatu pjevačicu nije prošla bez teškoća i suza, obitelj se sada može prepustiti svim radostima i slatkim mukama koje donosi prva godina nakon porođaja. Djevojčica Lane Jurčević, čije ime mama još nije u potpunosti otkrila, u domu pjevačice ima i vlastitu sobicu, koja je za nju osmišljena s puno ljubavi i pažnje. Pogledajte kako izgleda dječja soba Lane Jurčević!

Lana Jurčević dječja soba beba kćerkica hello magazine croatia hrvatska dječja soba Lane Jurčević

Dječja soba Lane Jurčević inspirirana je orijentalnim stilom

Lana Jurčević pustila je u svoj dom pratitelje na Instagramu putem najnovije objave kojom je pokazala kako je izgledalo stvaranje sobe za njezinu djevojčicu.

Lana je sama osmislila i nacrtala svaki detalj, a moramo priznati da je rezultat uistinu očaravajuć te da dječja soba Lane Jurčević izgleda kao sa stranica magazina za uređenje doma.

PROČITAJTE: Siguran u maminom naručju – Fani Stipković po prvi put pokazala kako izgleda dječja soba njezinog sina

U sobici prevladavaju siva i ružičasta boja, a ključni detalj su predivne tapete inspirirane orijentalnim stilom, s pticama i ružičastim lotosima po kojima je djevojčica Lane Jurčević i dobila ime.

Lana Jurčević dječja soba beba kćerkica hello magazine croatia hrvatska dječja soba Lane Jurčević

 

Tu je i ružičasti sag vintage izgleda, bijeli krevetić i pripadajuća komoda za presvlačenje, upečatljiv sivi luster te bitan detalj, udobna ležaljka za dojenje na kojoj mama može prileći s prinovom, a i tata uživati u zagrljajima.

Svoj je kutak dobio i psić koji može odrijemati na jastuku od sličnog materijala od kakvog je napravljen ležaj.

Lana Jurčević dječja soba beba kćerkica hello magazine croatia hrvatska dječja soba Lane Jurčević

“Najdraži dio stana. Kako sam nacrtala sobicu, točno tako je i ispala”, napisala je pjevačica.

Pogledajte video!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Kći Lane Jurčević dobila je ime po cvijetu koji raste na jezerima

“Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…”, napisala je nedavno Lana Jurčević uz fotografije na kojima su ružičasti lotosi, a zbog čega mnogi pretpostavljaju da se djevojčica zove Lota.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)


“Nikad prije nikad nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bi se svaki put kad bi naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet”, nastavila je mama no slatku tajnu još uvijek čuvaju i ona i njezin partner Filip.