HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznate influencerice nesnosne vrućine odlučile su pretvoriti u pozitivno iskustvo i rashladiti se u bazenu na pravom ženskom vikend odmoru. Poduzetnica Lana Klingor Mihić, influencerice Brita Bobetić, Petra Ria, Meri Goldašić i Paula Sikirić, zajedno su uživale u bazenu.

Zgodne djevojke svojim šarmom i senzualnošću zapalile su društvene mreže.

Uz osvježavajuće koktele, obilje sunca i okrepljujući bazen, cure su upijale vitamin D i stvarale najbolji brončani ten.

Njihove fit figure su vrlo zamamne, a fanovi su se definitivno poistovjetili s njihovim načinom uživanja.

Lana Klingor Mihić objavila fotku sa svojim curama i oduševila Instagram

Pozitivna energija prelijepih dama inspiracija je svima da prigrle vedar duh i prepuste se radostima koje donosi ljeto. Smijeh i divna atmosfera mogle su se iščitati iz ove fotografije.

Brita Bobetić, na Instagramu znana kao brita0507, očarala je bikinijem – gornji dio bio je u animal printu, a donji dio u klasičnoj crnoj boji. Petra Ria, na Instagramu poznata kao petrariaa, pokazala je svoju fit stražnjicu u dvodijelnom kupaćem kostimu, dok je Lana Klingor Mihić, na Instagramu slavna kao lanatheklingor crnom kupaćem kostimu dodala predivni bijeli 3D cvijet.

Lana Klingor Mihić, Brita Bobetić, Petra Ria, Meri Goldašić, Paula Sikirić

Meri Goldašić, merigoldasic na Instagramu, crnom kostimu dodala je i bucket hat boje kože kako bi se zaštitila od jakog sunca, a Paula Sikirić, odnosno paulasik na Instagramu, uz bijeli kupaći pokazala i nevjerojatne tetovaže.

druge vijesti