HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Marijana Batinić poznata je po svom istančanom ukusu za modu, a čini se da smisao za dobar stil “ne pada daleko od stabla”. Poznata hrvatska voditeljica na svom se Instagram profilu pohvalila predivnom djevojkom iz svoje obitelji kojoj je proteklog vikenda bila kuma na krizmi, a kojoj je kuma bila i na krštenju.

Poznata voditeljica i njezino kumče uskladile su se za ovaj važan dan i na društvenim mrežama svojom ljepotom i pozitivnim vibracijama oduševile sljedbenike Marijane Batinić.

Kumče Marijane Batinić za krizmu je odabrala elegantno odijelo

Marijana Batinić u ulozi kume na krizmi blistala je u predivnom kompletu širokih hlača i kratkog blejzera u neutralnim nijansama.

PROČITAJTE: Marijana Batinić otkrila kako postiže najbolje fotke

Poznata voditeljica uz ovaj je outfit odabrala raspuštenu kosu sa šiškama i ženstveni crveni ruž koji je bio točka na i chic dnevnog looka.

“Jučer sam je držala na krštenju, a već danas mi je pripala čast da sam joj kuma i na krizmi…
Nisam je rodila, ali kao da jesam”, napisala je.

Njezina štićenica, predivna djevojka plave kose, odjenula je bijelo žensko odijelo s hlačama šireg kroja i oversized blejzerom, a kosu je raspustila i dotjerala u valovitu frizuru.

Ovaj šarmantni duo zaslužuje čistu peticu iz mode!

Na krizmanoj svečanosti održanoj u Splitu zablistala je i Marijanina neodoljiva kćerkica koju je mama odjenula u preslatki mali baloner, haljinicu, bijele štramplice i balerinke.

druge vijesti