HELLO
Domagoj Kukec

Hrvatski glumac Slavko Sobin nezaustavljivo niže uspjehe, šireći svoj umjetnički doseg i izvan svijeta glume.

Nedavno se vratio iz Amerike, gdje je ostvario svoj dugogodišnji san – prvu američku premijeru. No, njegova strast za umjetnošću ne poznaje granice, a najnoviji korak u njegovoj raznolikoj karijeri je objava šeste knjige, drugi dio Doktora Jabuke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Knjiga Slavka Sobina, Doktor Jabuka i kradljivci osmijeha, donosi čaroliju koja osvaja srca čitatelja svih dobnih skupina.

PROČITAJTE: Slavko Sobin ispisuje stranice povijesti – Pogledajte kako hrvatski glumac briljira na prvoj američkoj premijeri!

Oduševljenje je neizmjereno, a Slavko Sobin je svoju radost podijelio s obožavateljima na Instagramu.

Knjiga je stigla iz tiska izravno na Interliber sajam, pružajući čitateljima priliku da zavire u ovu novoizdanu avanturu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Slavko je pozvao čitatelje, posebno djecu, da uživaju u čitanju i podijele svoje dojmove s njim. Ova interakcija s publikom svjedoči o bliskom odnosu koji Sobin gradi s onima koji prate njegov rad. Njegova strast za pisanjem i pričanjem priča očito je nepresušna, a “Doktor Jabuka i kradljivci osmijeha” obećava još uzbuđenja i čarolije.

PROČITAJTE: Goran Bogdan otkrio koja ga je knjiga oduševila

Posebno treba istaknuti i suradnju s talentiranim ilustratorom Markom Jovanovcem, koji je zadužen za predivne ilustracije koje upotpunjuju Sobinovu priču. Njihova suradnja dodatno obogaćuje čitateljsko iskustvo, stvarajući spoj riječi i vizualne umjetnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Sobinova književna avantura očigledno ne poznaje granice, a svestranost njega kao umjetnika iznenađuje i oduševljava.

Ostaje nam čestitati Slavku Sobinu na ovim iznimnim uspjesima te s nestrpljenjem iščekivati drugi dio “Doktora Jabuke”.