HELLO
Domagoj Kukec

Glumac Slavko Sobin (38) nedavno je oduševio svoje pratitelje na društvenim mrežama dijeleći fotografiju na kojoj pakira dva kovčega, najavljujući svoje putovanje u Ameriku. U emotivnom opisu, otkrio je da putuje na svoju prvu premijeru filma u kojem je imao važnu ulogu.

Slavko Sobin u Americi prisustvuje premijeri filma “97 minuta” te dijeli svoje iskustvo s obožavateljima na društvenim mrežama.

Slavko Sobin u Americi

Poznati hrvatski glumac završio je prestižni studij

Slavko Sobin jedan je od rijetkih Hrvata koji su završili prestižni studij American Academy of Dramatic Arts u Los Angelesu, na kojem su studirali i Michael i Kirk Douglas, Robert Redford, Adrien Brody, Kim Cattrall i mnogi drugi. Sada se u Los Angeles vraća na svoju prvu američku premijeru.

Slavko Sobin u Americi

“2003. preselio sam studirat u USA. 2023. idem na svoju prvu premijeru tamo. Točno 20 godina za ostvarit jedan od najvećih snova i ne bih kratio ni ubrzavao tih 20 godina ni sekunde.”, napisao je tada u objavi.

Objavio je mali foto dnevnik na svojem Instagramu i nedavno se javio fanovima iz SAD-a. Otkrili smo da se glumac sada nalazi u The Christopher B. Smith Rafael Film Centru. The Christopher B. Smith Rafael Film Center prepoznatljiva je znamenitost u centru San Rafaela od početka 20. stoljeća.

Slavko Sobin u Americi

Slavko je podijelio i fotku na kojem se vidi da prisustvuje Hamptons International Film Festivalu. Glumac je izgledao zavodljivo pozirajući u divnom crnom sakou. Ispod sakoa nije nosio ništa, što je outfit učinili još posebnijim.

Slavko Sobin u Americi na Hamptons International Film Festivalu

Hamptons International Film Festival inače je međunarodni filmski festival koji je 1992. godine osnovala Joyce Robinson. Festival se svake godine održava u East Hamptonu u New Yorku. To je godišnji događaj koji se održava tijekom pet dana sredinom listopada u kazališnim prostorima smještenim na području Long Islanda u saveznoj državi New York.

Svake godine festival posjeti otprilike 18 000 posjetitelja, a prikaže se gotovo stotinu filmova, uključujući godišnje predstavljanje barem dvadeset zemalja, s nagradama ukupne vrijednosti veće od 200 000 dolara. HIFF je osnovan kao proslava nezavisnog filma u različitim oblicima te kao platforma za neovisne filmaše s različitim globalnim perspektivama.

Slavko Sobin u Americi

Slavko Sobin zaputio se u SAD na premijeru filma “97 minuta‘‘ u kojem glumi uz Aleca Baldwina, Jonathana Rhysa Meyersa i MyAnnu Buring. Film je režirao finski redatelj Tino Vuorensola.

Riječ je akcijskom filmu o otetom Boeingu 767 koji je ostao bez goriva i preostaje mu samo 97 minuta leta, a u njemu glumi još jedan Hrvat – Davor Tomić.

Slavko Sobin, zajedno s ostalim sudionicima, stvara jedinstven trenutak u filmskom svijetu, a njegova uloga u akcijskom filmu obećava uzbudljivo iskustvo za gledatelje.