HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Još uvijek kolaju glasine o romansi Kim Kardashian (43) i igrača američkog nogometa Odella Beckhama Jr. (31).

Zvijezde su uočene kako prisustvuju Jay-Z-jevoj zabavi prije dodjele Grammyja u Zapadnom Hollywoodu u prošloga vikenda, a čak su se pojavili u sličnoj odjeći. Dovoljno da fanovi i mediji nastave sa spekulacijama da Kim ima novog dečka, i da je to upravo Odell Beckham Jr.

Kim je stigla sa svojom mlađom sestrom Khloé, prenosi TMZ, dok je Odell sam stigao na zabavu.

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. viđeni su na istoj zabavi

TMZ tvrdi da se šuška da su reality zvijezda i igrač američkog nogometa zajedno proveli privatni trenutak u garaži, ali to nije potvrđeno.

Kimin luksuzni Range Rover fotografiran je kako odlazi sa zabave oko 1:30 ujutro, ali zbog zamračenih prozora ne može se sa sigurnošću reći je li ona bila unutra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim i Odell put su povezani u rujnu 2023. kada je izvor za Page Six rekao da su se “opušteno družili”, uglavnom u skupini.

Ponovno su pokrenuli nagađanja o vezi kada je zvijezda serije “Kardashians” prisustvovala proslavi 31. rođendana Beckhama Jr.-a u New Yorku u studenom 2023. Doduše, Kim je navodno bila i na Odellovom rođendanu 2022.

Ako su Kim Kardashian i Odell Beckham Jr. u vezi, on njoj nije prvi sportaš

Ako su u vezi, to nije prvi igrač američkog nogometa s kojim je Kim u vezi.

Od 2007. do 2010. bila je u vezi s Reggiejem Bushom, koji se čak pojavljivao u “Keeping Up With the Kardashians“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Odell Beckham Jr (@obj)

Nakon toga je dugo bila s kontroverznim reperom Kanyeom Westom s kojim ima četvero djece. Posljednji njezin dečko koji je javnosti bio poznat je komičar Pete Davidson, s kojim je bila nakon razvoda od Kanyea 2022.

S druge strane, Odell Beckham Jr. prošle je godine prekinuo dugogodišnju vezu s manekenkom Lauren Wood, s kojom ima jednoga sina.