HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Najmlađa kći Clinta Eastwooda, Morgan, udala se za dugogodišnjeg dečka Tannera Koopmansa prošli mjesec uz prisustvo svog slavnog oca i sedmero braće i sestara.

Legendarni glumac (94) odveo je svoju 27-godišnju kćer, koja čeka svoje prvo dijete, 15. lipnja do oltara na svom ranču od 22 hektara u gradiću Carmelu u Kaliforniji.

Kći Clinta Eastwooda imala je kratku ceremoniju vjenčanja

Jedna od najvećih filmskih ikona nosila je jednostavno odijelo za kćerin veliki dan, dok je mladenka izgledala prekrasno u haljini s otvorenim ramenima, koju je uparila s ručno izrađenim velom.

Svidjelo mi se što je jednostavno, bez šlepa ili ičeg sličnog”, rekla je za People. “Kupila sam je nekoliko mjeseci prije nego što sam zatrudnjela i jako se lako prilagodila trudnoći.”

Željeli smo da svaki element bude što opušteniji”, dodala je. “Sama sam se našminkala i napravila frizuru, odabrala neke jeftine naušnice i nabacila par štikli koje sam prije nosila.”

Intimnuceremoniju vodio je blizak prijatelj, a jedan od unuka filmske zvijezde nosio je prsten.

Nije sve bilo isplanirano“, rekla je Morgan. “Bilo je preslatko.”

Nakon “kratke i slatke” ceremonije, uzvanici su se uputili na prijem, gdje su ručali filet mignon, ribu iverak te raviole od tikve, nakon čega je uslijedio veliki izbor kolačića i svadbena torta od vanilije.

Najmlađa kći Clinta Eastwooda odlučila se za malenu ceremoniju – samo 130 ljudi

Poznato je da je par otplesao svoj prvi ples uz pjesmu “Baby” Donnieja i Joea Emersona, a Morgan nije otkrila jesu li ona i njezin tata izašli na plesni podij.

Međutim, na jednoj fotografiji podijeljenoj na Instagramu, slavni glumac i redatelj se može vidjeti kako nježno miluje kćerkin trudnički trbuščić.

Clint je Morgan dobio s bivšom suprugom Dinom Ruiz s kojom je bio u braku od 1996. do 2014. godine. Ruiz je također bila nazočna vjenčanju zajedno sa svojim novim suprugom Scottom Fisherom.

Morgan, koja se zaručila prošlog lipnja, izjavila je da je vjenčanje od 130 ljudi bilo “u europskome stilu i savršeno“.

Isprva sam htjela pobjeći,” otkrila je, “ali moj je suprug želio veće slavlje. Osjećam da je naše vjenčanje bilo savršeno na pola puta jer je bilo intimno koliko je moglo biti (s velikom obitelji poput moje), ali još uvijek živahno.”

Bila je to samo uža obitelj i njihovi partneri, bliski obiteljski prijatelji i najbolji prijatelji koje poznajemo cijeli život dok smo odrastali u Carmelu.” Clint Eastwood je inače jedno vrijeme čak i bio gradonačelnik gradića Carmela u kojemu već desetljećima živi.

Uz Morgan, glumac je i otac Laurie Murray (70), Kimber Lynn (60), Kylea (56), Alison (52), Scotta (38), Kathryn (36) i Francesce (30).

Clint se posljednjih godina ne pojavljuje često u javnosti, a nedavno je snimio film “Juror No. 2“, koji će vjerojatno biti posljednji redateljski projekt u njegovoj velikoj karijeri, u kojoj je dvaput nagrađen Oscarom za najboljega redatelja.

druge vijesti