HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ne znamo za vas, ali ideja da je Kanye West autist nas i ne iznenađuje pretjerano. Kontroverzni reper i modni dizajner zatražio je od svoga prijatelja Iana Connora da na Instagramu podijeli navodne poruke koje je Kanye West (46) slao ni manje ni više nego Elonu Musku, osnivaču Tesle i vlasniku X-a (nekada Twitter).

U tim porukama Kanye tvrdi da boluje od autizma.

Pouke iz kojih ispada da je Kanye West autist objavljene su na Instagram računu njegovog prijatelja

Kada ćemo razgovarati. Ništa mi ne duguješ“, počinju poruke objavljene rano ujutro u srijedu.

Nikada više nećeš morati razgovarati sa mnom, ali ako budemo razgovarali, priroda veze mora se promijeniti. Nisam bipolaran. Imam znakove autizma još od svoje prometne nesreće“, rekao je, misleći na svoju poznatu nesreću iz 2002. koja je dovela do hit pjesme “Through the Wire” u kojoj je repao sa zatvorenom čeljusti.

Kanye je prvi put otkrio da mu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj 2018., ali je godinama kasnije tijekom tirade na Twitteru tvrdio da je dobio ” pogrešnu mentalnu dijagnozu“.

Kanye West autist

 

Dakle, ponovit ću ovo još jednom: postavljena mi je pogrešna mentalna dijagnoza i gotovo su me drogirali kako bi me učinili slavnom osobom koja se dobro ponaša”, tweetao je 2022.

U novim porukama, West prozvao i svoju bivšu suprugu, Kim Kardashian, te je napisao Muskune mogu gledati kako Kim drži moju djecu daleko od mene“.

Glazbenik je u porukama kritizirao Elona Muska jer ga je opisao kao “prijatelja” kako bi Kanye doveo ” svoju publiku na tvoju posrnulu platformu“, misleći na Twitter.

Ian Connor, koji je stilist, također je podijelio poruku u kojoj mu je Kanye rekao da snimke zaslona iznese “u javnost“.

Kanye tvrdi da mu Kim ne da viđati djecu, ali to baš i nije tako

West je bio prisiljen angažirati prijatelja jer mu je zabranjen pristup platformi nakon niza antisemitskih ispada koje je imao na društvenim mrežama.

kanye west autist

Prije nekoliko tjedana Kanye je bio sa sinom na nogometnoj utakmici, ali je cijelo vijeme proveo na mobitelu.FOTO: Profimedia

Iako Kanye tvrdi da Kim krije njihovo četvero djece od njega, prije samo nekoliko tjedana reper je fotografiran sa svojim sinom Saintom na nogometnoj utakmici u Italiji. Tijekom cijeloga druženja i gledanja utakmice Kanye je pisao poruke na mobitelu.

Kanye i Kim bili su u braku od 2014. do 2022., a čini se da se Ye prošloga prosinca u tajnosti oženio za Biancu Censori (28), koja radi za njegov brend Yeezy.