HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Khloe Kardashian otkrila je prekrasno prostrano dvorište iza svoje raskošne vile u Calabasasu u Kaliforniji vrijedno 17 milijuna dolara. Luksuzno je baš onako kako biste zamislili. Zadivljujuće dvorište ima golemi bazen, luksuzne kućice, pa čak i krdo lažnih domaćih životinja u prirodnoj veličini.

Vrt Khloe Kardashian je prostran i sadržava ogroman bazen

Reality zvijezda objavila je kratak pogled na impresivan vrt iza svoje vile u novom postu na Snapchatu. Na novim fotografijama majka dvoje djece pokazuje svoj golemi bazen okružen nizom udobnih ležaljki za opuštanje. Pokraj raskošnog bazena nalaze se prekrasne kućice s televizorom ravnog ekrana i odgovarajućim stolicama krem boje za hlađenje tijekom vrućeg ljetnog dana.

vrt khloe kardashian

Pokraj bazena slavne zvijezde nalazi se veliko ognjište okruženo stolicama s područjem obrubljenim drvećem i pokrivenim besprijekornom zelenom travom. Na prethodnim slikama, vidi se lijep vrt ispunjen svijetloplavim poljskim cvijećem i kamenim skulpturama u obliku gljiva – što mu daje bajkoviti dojam.vrt khloe kardashian

U novom videu vidi se Khloe kako skače na ogromnom trampolinu u svom dvorištu s kćerkicom True.

Vrt Khloe Kardashian prilagođen je njezinoj djeci

Majka puna ljubavi mislila je i na svoju petogodišnju True i jednogodišnjeg Tatuma dok je stvarala krdo lažnih životinja u prirodnoj veličini s kojima se mogu igrati njezini mališani u dvorištu. Na preslatkoj snimci, True u maloj ružičastoj haljinici veselo mazi umjetnog ovna i janje.

vrt khloe kardashian

Nakon dugog procesa izgradnje, Khloe se preselila u nevjerojatnu vilu u Kaliforniji u studenom 2021. Imanje je u neposrednoj blizini njezine slavne mame i menadžerice Kris Jenner koja živi u jednako lijepoj vili vrijednoj 20 milijuna dolara.

Dok je Khloeino imanje veličine nevjerojatnih 930 četvornih metara, Krisin dom zapravo je puno veći, ukupne površine od gotovo 1 500 metara četvornih. Variety je ranije izvijestio da Khloeina vila uključuje osam spavaćih soba, garažu s prostorom za osam automobila, kino i teretanu.

Khloe je isprva odgađala preseljenje u novi dom nakon što su ona i njezin bivši partner, NBA košarkaš Tristan Thompson, odlučili da više neće zajedno živjeti. Ali sada, reality zvijezda sretno živi u prekrasnoj vili sa svoje dvoje djece.