HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Iako Justin nije toliko popularno ime u Hollywoodu kao Chris, još uvijek postoji priličan broj glumaca i glazbenika koji šetaju uokolo s tim imenom.

Svatko ima mišljenje o tome koji je Justin najbolji, a postoji mnogo kvaliteta o kojima se raspravlja u smislu talenta koji svatko od njih ima. Ili nema.

Neki su glumili u blockbusterima ili megauspješnim TV serijama, dok su drugi imali uspjeha na Broadwayu. Neki od najprepoznatljivijih Justina su u glazbenoj industriji.

PROČITAJTE: Severina izgleda nestvarno dobro na Bondovom otoku u plavom monokiniju

Ovi ljudi imaju reputaciju u Hollywoodu zbog svog marljivog rada i talenta, i imaju bogatstvo da to i pokažu. Ali koji je Justin najbogatiji? Malo smo istražili i rangirali 10 njih na temelju njihove procijenjene neto vrijednosti. Najveća zarada ima drugo mjesto koje su pobijedili milijuni!

Justin Guarini – 700.000 dolara

Justin Guarini počeo je kao natjecatelj u premijernoj sezoni American Idola. Nakon što je završio na drugom mjestu iza Kelly Clarkson, radio je i kao glumac i glazbenik.

Naime, imao je uspješnu karijeru na Broadwayu, glumeći u projektima kao što je mjuzikl Once Upon a One More Time inspiriran Britney Spears. Njegova neto vrijednost procjenjuje se na 700.000 dolara.

Justin Baldoni – 1 milijun dolara

Justin Baldoni je možda najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji Jane the Virgin, ali je radio na  mnogo projekata kao glumac, redatelj i producent.

Njegov sljedeći projekt bit će It Ends With Us s Blake Lively, kojega će i producirati.

Njegova neto vrijednost procjenjuje se na milijun dolara.

Justin Chatwin – 2 milijuna dolara

Justin Chatwin je glumac s mnoštvom poznatih uloga. Tako su njegove najprepoznatljivije uloge u projektima kao što su Dragonball Evolution i War of the Worlds.

Njegova neto vrijednost procjenjuje se na 2 milijuna dolara.

Justin Hartley – 8 milijuna dolara

Justin Hartley poznat je po svojoj ulozi u seriji This Is Us, ali možda ćete ga prepoznati  iz Smallvillea i Revengea. Njegova neto vrijednost procjenjuje se na 8 milijuna dolara.

Justin Moore – 10 milijuna dolara

Justin Moore zvijezda je country glazbe s mnogo uspješnih singlova. Pjevač je najpoznatiji po hitovima poput Small Town USA i Til My Last Day.

Njegova se neto vrijednost procjenjuje na 10 milijuna dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Justin Long (@justinlong)

Justin Long – 14 milijuna dolara

Justin Long je glumac s velikim dometom u Hollywoodu. Pojavio se u uspješnim komedijama kao što je Dodgeball, trilerima poput Live Free or Die Hard i horor filmovima poput Barbarian. Njegova se neto vrijednost procjenjuje na 14 milijuna dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Justin Chambers (@officialjustinchambers)

Justin Chambers – 18 milijuna dolara

Justin Chambers je možda najpoznatiji po svojoj ulozi u Grey’s Anatomy, gdje je glumio dr. Alexa Kareva. Međutim, glumac je tijekom godina imao niz drugih uloga. Njegova se neto vrijednost procjenjuje na 18 milijuna dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @justintheroux

Justin Theroux – 40 milijuna dolara

Justin Theroux osvojio je gotovo svaki element Hollywooda tijekom svoje karijere. Glumio je u projektima kao što je serija The Leftovers, debitirao je kao redatelj s rom-com Dedication i čak je napisao scenarij za Iron Man 2. Njegova neto vrijednost procjenjuje se na 40 milijuna dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Justin Timberlake (@justintimberlake)

Justin Timberlake – 250 milijuna dolara

Justin Timberlake je u sferu pop glazbe ušao kao član boy banda *NSYNC 90-ih godina prošlog stoljeća i još nije otišao. Nakon što je prešao u solo karijeru, Justin je doživio impresivan niz uspjeha na ljestvicama, a također se okušao u glumačkim projektima, posebno glumeći u franšizi Trolls. Njegova se neto vrijednost procjenjuje na 250 milijuna dolara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Justin Bieber – 300 milijuna dolara

Justin Bieber postao je kulturna ikona i idol tinejdžera nakon što se pojavio na sceni 2009. Brzo je nakupio hit singlove kao što su “Baby”, “Somebody to Love”, “As Long as You Love Me”, a to je bio samo početak njegove kariejre. Iako je njegov najnoviji album stigao 2021., Justin je i dalje sila s kojom se mora računati.

Njegova se neto vrijednost procjenjuje na 300 milijuna dolara.