HELLO
Domagoj Kukec

Justin Timberlake nedavno je održao prvi televizijski nastup svoje nove ere, a uključio je i iznenađenje. 42-godišnji pjevač hita “SexyBack” bio je glazbeni gost u epizodi Saturday Night Live. Dok se ušuljao u skeč s bliskim prijateljem Jimmyjem Fallonom, najveće iznenađenje večeri bilo je to što je Justin uživo izveo novu pjesmu pod nazivom Sanctified. Duet s Tobeom Nwigweom, pjesma “Sanctified” je srednjeg tempa s laganom produkcijom i senzualnim stihovima.

“Something about / How we break all of the rules / Make a sinner feel so blessed / You take all of my wrongs,” pjeva Justin, dodajući, “Make me a new man / And I’m sanctified.”

https://www.youtube.com/watch?v=zLC8XiBxV1k&pp=ygURanVzdGluIHRpbWJlcmxha2U%3D

Justin Timberlake predstavio i pjesmu Selfish

Također je otpjevao Selfish, glavni singl njegovog nadolazećeg albuma Everything I Thought It Was.

Justin je za oba nastupa odustao od teatralnosti, pjevajući ispred mikrofona uz suptilni svjetlosni show na zidovima oko njega.

I to nije sve: Justin Timberlake je predstavio trailer za svoj šesti album zajedno sa službenim naslovom projekta: Everything I Thought It Was. Ovo se dogodilo nakon što je zvijezdin teaser na Instagramu bio naslovljen kao “EITIW”, što je navelo obožavatelje da dešifriraju akronim.