HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Julia Stiles (43) je mama troje djece. Zvijezda omiljene romantične komedije 10 Things I Hate About You otkrila je da je dobila svoje treće dijete u privatnosti još prošle godine.

Nekako sam puna emocija, jer imam petomjesečnu bebu i počela sam režirati svoj prvi film“, rekla je za The New York Times u intervjuu objavljenom u srijedu, 3. travnja. Stiles je mislila na svoj redateljski debi, film Wish You Were Here, čije je snimanje završilo u veljači.

Julia Stiles rodila je, ali to je otkrila tek mjesecima kasnije

Glumica nije otkrila spol ni ime svoje bebe. Od ranije ima sinove Strummera (6) i Arla (2) sa suprugom Prestonom Cookom za kojeg se udala 2017.

Nije htjela otkrivati pojedinosti o trudnoći. “Ne bih baš pričala o tome“, rekla je za Times, prije nego što je ukratko podijelila svoje iskustvo s majčinstvom.

julia stiles

Mislim da je biti mama stvarno izvrstan trening za biti redateljica”, nastavila je. “Morate razmišljati 10 koraka unaprijed, ali i biti u sadašnjem trenutku. Morate biti dobri u upravljanju vremenom. Morate biti osjetljivi na potrebe ljudi i voditi ih, ali i držati granice.”

Julia Stiles nije jedina poznata dama koja nije odmah objavila da je rodila dijete

Čini se kao da su „tajne bebe“ postale trend u Hollywoodu. Dok su nekada slavne dame redovito obavještavale javnost o svojoj trudnoći, bilo naslovnicama magazina, bilo postovima na društvenim mrežama, bilo stalnim pojavljivanjima u javnosti s trudničkim trbuščićem, danas je sve više poznatih dama koje ne osjećaju potrebu da obavijeste cijeli svijet o tijeku svoje trudnoće.

julia stiles

Tako je Blake Lively, koja doduše nije skrivala da je trudna, u veljači 2023. usputno otkrila da je rodila svoju četvrtu kćer. Gal Gadot je svoje četvrto dijete, kćer Ori, dobila u ožujku ove godine, a tek je nakon rođenja podijelila da je uopće bila trudna.

Suki Waterhouse također je bez puno pompe postala majka prošli mjesec. Glumica Halle Bailey, koja je utjelovila Malu sirenu u prošlogodišnjem filmu, rodila je sina krajem 2023., a da ranije nije objavila svoju trudnoću. Julia Stiles se priključila nizu žena koje smatraju da to što su javne osobe ne znači da javnost mora znati sve o njihovom obiteljskome životu.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024