HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Čini se da je nakon prekida veze s kolegicom sa seta iz serije “Teorija velikog praska”, Kaley Cuoco, Johnny Galecki odlučio svoj privatni život zadržati daleko od očiju javnosti.

Glumac koji se u tinejdžerskim danima proslavio ulogom u seriji “Roseanne”, a zatim pojačao svoj zvjezdani status svojom najznačajnijom ulogom Leonarda u seriji “Teorija velikog praska”, u jednom je intervjuu otkrio čak dvije velike vijesti.

Johnny Galecki dobio je dijete i oženio se u potpunoj tajnosti

U intervjuu za ožujsko izdanje Architectural Digesta Johnny Galecki otkrio je da se privatno vjenčao s partnericom Morgan Galecki, i da su dobili djevojčicu.

Iako datumi vjenčanja para i rođenja bebe nisu poznati, časopis je primijetio da su Johnny i Morgan čekali bebicu za vrijeme snimanja fotografija te da je dijete moralo stići nekad nakon toga. Na jednoj fotografiji par je otkrio i kako izgleda dječja sobica koju su pripremili za kćerkicu.

PROČITAJTE: Odjednom, beba – 44-godišnja Claire Danes u tajnosti dočekala treće dijete

Ovo je bio i prvi intervju na koji je Johnny pristao nakon četiri godine.

Johnny Galecki i partnerica kćeri su dali zanimljivo ime

48-godišnji Johhny Galecki i njegova novopečna supruga Morgan nisu otkrivali detalje vezane za vjenčanje i rođenje bebice no nisu skrivali zanimljivo ime.

Njihova djevojčica zove se Oona Evelena. Nije jasno kad je par počeo hodati niti kako su se upoznali.

Johnny Galecki već ima četverogodišnjeg sina Averyja iz veze s Alainaom Meyer.