HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Djevojčica Ive Šulentić uskoro će navršiti šest mjeseci, a poznatoj mami ništa nije draže od nježnih druženja u obiteljskoj atmosferi.

Poznato lice s malih ekrana, Iva Šulentić brzo se vratila na posao pa se na njezinom Instagram profilu isprepliću najave za emisiju The Voice koju vodi s Ivanom Vukušićem i prizori iz privatnog života.

Djevojčica Ive Šulentić

Iva, koja je rodila u lipnju, fanovima je već pokazala kako izgleda dječja soba njezine bebice, a sada je raznježila mnoge dirljivom fotografijom kojom je pokazala koliko uživa u majčinstvu.

Djevojčica Ive Šulentić mamino je malo blago

Iva Šulentić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj možemo vidjeti njezinu ruku koja nježno pridržava ručicu njezine bebice. Celebrity mama, koja nema običaj previše detalja iz intimnog života dijeliti s javnosti, uz fotografiju je jednostavno napisala: “The creation”, a njezini su je prijatelji i fanovi u komentarima zasipali raznježenim srdašcima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Šulentić (@ivasulentich)

Djevojčica Ive Šulentić rođena je pred ljeto 2023.

Simpatična voditeljica čiji glas možemo čuti u brojnim reklamama na televizijskim i radijskim postajama, 14. 6. 2023. rodila je svoje prvo dijete, malenu djevojčicu.

Da očekuje bebu, Iva Šulentić je otkrila u veljači ove godine u emisiji “Kod nas doma”, tijekom razgovora o trudnoći u četrdesetima.

Djevojčica Ive Šulentić