HELLO
Domagoj Kukec

Zvijezda NSYNC-a, Joey Fatone, nedavno je podijelio detalje o svojim estetskim zahvatima kako bi inspirirao druge i srušio stigmu oko muškaraca koji se odlučuju za kozmetička poboljšanja.

“Ludo je koliko se muškaraca podvrgava operacijama”, rekao je Joey Fatone za PEOPLE. “Ne oglašavaju to jer se mnogi muškarci stide, ali nemaju čega se stidjeti! Nikada se ne bojim govoriti ljudima o tim stvarima. Koga briga?”

Joey Fatone je u pravu. Izvješće Američkog društva za estetsku kirurgiju iz 2019. godine otkrilo je da se izvodi više od 1,3 milijuna kozmetičkih postupaka na muškarcima.

Joey Fatone estetska korekcija

Izvješće je istaknulo značajan porast broja muškaraca od 29 posto koji se podvrgavaju estetskoj kirurgiji od 2002. godine, naglašavajući rastući trend muškaraca koji prihvaćaju kozmetičke postupke.

PROČITAJTE: Iskreno o ljepoti – Slavna pjevačica otkriva zašto je odlučila prestati s estetskim tretmanima

Estradnjak je podijelio da se nedavno podvrgnuo AirSculptu, postupku uklanjanja masnoće s brade i trbuha. AirSculpt je oblik liposukcije koji koristi vibrirajući kanilu za razbijanje masnoće. Tretman se obično obavlja pod anestezijom.

Joey Fatone kaže da je želio nekoliko suptilnih poboljšanja. “Ne pokušavam promijeniti svoj izgled. Samo se pokušavam malo urediti!” rekao je. Govoreći o rezultatima, Fatone je zadovoljan. “Definitivno počinjem vidjeti rezultate.”

Joey Fatone estetska korekcija

Također kaže da se podvrgnuo operaciji presađivanja kose kako bi riješio početak prorjeđivanja kose. “Prije dvije godine, stvari su bile malo tanje tamo gore, a ja sam na televiziji. Morao sam nanositi sprej da popunim kosu i to sam jednostavno mrzio”, priznaje.

“Samo pokušavam izgledati malo bolje u odjeći”, dodao je. “Toliko ljudi u ovoj industriji mi je reklo da moram smršavjeti i izgledati na određeni način, bla bla bla. Možda ću izgubiti malo kilograma, ali i dalje ću biti ista osoba kakva sam bio.”