HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jessica Biel i Justin Timberlake u dugogodišnjoj su ljubavi, a trude se da to tako i ostane.

Entertainment Tonight razgovarao je s insajderima koji su im ispričali detalje o jednom od najpoznatijih brakova u Hollywoodu.

Stvari su dobre između Justina i Jess“, rekao je izvor za ET. “Ona je zauzeta vlastitim projektima i on je tu za nju. Čuvaju leđa jedno drugome i najveći su obožavatelji jedno drugome, kada je riječ o njihovim poslovima tj. karijerama.”

Jessica Biel i Justin Timberlake posjećuju terapeuta da se „provjere“

Unatoč svojim pretrpanim rasporedima, izvor dodaje da se slavni pjevač i glumica stalno javljaju jedno drugome putem FaceTimea kada su razdvojeni, ali i da imaju sastanke s bračnim terapeutom da se “provjere“.

Paze na dobru ravnotežu i povremeno će posjetiti bračnog terapeuta“, dodaje izvor. “Justin uvijek nasmijava Jessicu i odličan je suprug. Obožava je.”

jessica biel i justin timberlake

Jessica je nedavno podržala supruga na premijeri njegova novog filma Trolls 3.FOTO: Profimedia

Obiteljsko vrijeme važno je za par, koji ima sinove Silasa (8) i Phineasa (2).

Justin i Jess vole izlaziti, ali vole i ostati doma, gledati filmove, biti zajedno kao obitelj“, dodaje izvor. “Sjajno se zabavljaju sa Silasom i Phineasom i njihovi dečki su najbolja stvar koja im se ikada dogodila.”

Jessica Biel i Justin Timberlake obožavaju jedno drugo

Justin Timberlake (41) usredotočen je na svoju novu glazbu, a u tome ima veliku podršku supruge. Prije nego što krene na turneju, planira nešto za njezin rođendan u ožujku.

Justin je planirao iznenađenje za njezin rođendan“, rekao je izvor. “Inzistirao je da njegova turneja počne nakon njezina rođendana i usredotočen je na vrijeme s obitelji prije nego što turneja počne. Jess se nada da će se moći pridružiti Justinu na nekoj od postaja njegove turneje. Voli njegovu novu glazbu i uvijek je pušta kod kuće. Želi da bude sretan i ohrabruje ga. Voli podržavati Justina i bodriti ga.”

jessica biel i justin timberlake

Justin Timberlake svoju suprugu naprosto obožava.FOTO: Profimedia

Timberlake je prošlog mjeseca započeo novu glazbenu eru, izdavanjem svog prvog singla u šest godina, albumom i najavom turneje. Jessica je bila uz njega na njegovom velikom rođendanskom nastupu u New Yorku, gdje mu je poklonila tortu.

Justin voli objavljivati novu glazbu i jako je uzbuđen što će ponovno nastupati. To mu je jako nedostajalo i na tome se radi već dugo“, kaže izvor. “Voli svoje obožavatelje i energiju koju dobiva na pozornici. Dobiva mnogo ljubavi, posebno od svojih starijih obožavatelja koji su s njim otkad je počeo.”