HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Simpatičnu glumicu Jennifer Coolidge mnogi pamte po jednoj od najboljih američkih komedija “Best in Show”, ulozi u kultnom filmu “Plavuša s Harvarda” te seriji “Two Broke Girls”, no njezina najhvaljenija uloga svakako je ona u hit seriji “White Lotus”. Ta serija ponovno je oživjela karijeru Jennifer Coolidge, no zanimljivo je da ju je skoro glumila neka druga glumica. I potpuno nezamislivo. Evo zašto je Jennifer Coolidge zamalo odbila ulogu koja joj je donijela hvalospjeve kritike i publike.

Jennifer Coolidge hello magazine croatia Jennifer Coolidge zamalo je odbila ulogu

Jennifer Coolidge zamalo odbila ulogu u hit seriji “White Lotus” – zbog pizze

Ponuda za seriju “White Lotus” na adresu simpatične glumice Jennifer Coolidge stigla je u vrijeme pandemije, a glumica ju je htjela odbiti.

Priznala je da se tada loše osjećala u vlastitoj koži te nije mogla zamisliti ni da se pogleda u ogledalo, a kamoli da stane pred kameru.

Poput mnogih od nas, prepustila se očajavanju, hrani i izležavanju na kauču pa se osjećala svakako, samo ne poput filmske zvijezde.

Jennifer Coolidge zamalo odbila ulogu, ali ipak donijela ispravnu odluku

Pandemija nas je sve iznenadila i prisilila da budemo zaključani u svojim domovima na neodređeno vrijeme, a život glumice nije bio ništa drugačiji.

U jednom intervjuu otkrila je: “Mjesecima sam jela i samouništavala se kod kuće, žvačući pizzu cijeli dan. Nije bilo šanse da želim biti na filmu osim ako me ne upucaju od vrata naviše. Nekako sam tašta, pa nije bilo šanse.”

Ali njezin prijatelj i tvorac serije, Mike White, uvjerio ju je da je to uloga koju ne smije odbiti.

I bio je u pravu.

druge vijesti