HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ako postoji jedna stvar koju njegovi obožavatelji očekuju, to je da će Jared Leto svake godine na Met Gali imati outfit koji privlači pažnju! Dolazak glumca i frontmena grupe 30 Seconds to Mars uvijek je spektakl, bilo da nosi nešto pretjerano ili ima upečatljiv rekvizit. Nažalost, za strastvene gledatelje Met Gale, Jared neće prisustvovati događaju ove godine.

Leto je priznao da neće moći prisustvovati zbog obveza vezanih uz europsku turneju svog benda 30 Seconds to Mars i snimanja filma Tron: Ares. Rekao je to tijekom intervjua za E! News na crvenom tepihu dodjele glazbenih nagrada iHeartRadio u ponedjeljak, 1. travnja.

Jared Leto ima turneju pa ne može na Met Galu

Dok je raščlanjivao svoj pretrpani raspored, uključujući i to da se prvi put nakon pet godina “vratio na turneju“, Jareda su pitali hoće li moći prisustvovati godišnjem modnom događaju. “Ove godine neću biti tamo, ali ću gledati izdaleka“, rekao je.

jared leto met gala

Na Met Galu 2023. Jared je došao u kostimu mačke Karla Lagerfelda…FOTO: PROFIMEDIA

Unatoč tome što ne može doći, roker je priznao da će ga pratiti. “Bit ću ondje u duhu sa svojom glavom i mačkom, želeći svima lijepu večer i nadajući se da će prikupiti mnogo novca“, objasnio je.

Jared Leto inače je kralj ludih kombinacija na Met Gali

Iako će Jared nedostajati na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Met Gali, postoji mnogo njegovih nezaboravnih kombinacijama o kojima možemo razmišljati u njegovoj odsutnosti.

jared leto met gala

A godinu ranije pojavio se s “dvojnikom”.FOTO: PROFIMEDIA

Bilo da se radi o onome kada je donio lažnu odsječenu glavu kao rekvizit, kada je bio obučen kao mačka Karla Lagerfelda ili kada mu se „dvojnik“ pridružio na crvenom tepihu, postoji mnogo nevjerojatnih trenutaka koje je donio na Met Gali.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024