HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati chef Ivan Pažanin oduševio je novim saznanjem koje je podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Zgodni Splićanin i inače voli dijeliti kulinarske savjete i recepte na društvenim mrežama, a ovaj put odlučio je otkriti gdje je probao najbolju pizzu.

Naime, Ivan je probao ovaj talijanski specijalitet u najboljoj izvedbi u – Beogradu. U opisu objave, na kojoj možemo vidjeti da uživa u ukusnoj pizzi, Pažanin je napisao: ““Ljudi moji, je li to moguće?” Najbolja pizza koju sam proba u životu. U srcu Beograda na Dorćolu, ovo je za ne virovat.”

Sudeći po fotkama, možemo vidjeti da chef uživao u pizzi margheriti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Pizza margherita je jedna od najpoznatijih vrsta pizze, tipična napuljska pizza, a sastoji se od tijesta, rajčice, mozarelle, svježeg bosiljka, soli i maslinovog ulja.

Ivan Pažanin uživao u napuljskoj pizzi koja ima bogatu povijest

Ova pizza dobila je ime po kraljici Margheriti, koja je navodno bila oduševljena njezinim okusom i bojama koje odgovaraju talijanskoj zastavi – crvenoj, zelenoj i bijeloj. Pizza margherita je jednostavna, ali ukusna pizza, koja se može napraviti i kod kuće uz malo vještine i dobrih sastojaka.

PROČITAJTE: Dijeta Amal Clooney – Alge za doručak, špageti za ručak i pizza za večeru

Ivan Pažanin, svojim kulinarskim savjetima te nevjerojatnim znanjem i šarmom, podsjeća nas na važnost koju dobra pizza ima u svakodnevnom životu.

Radosno iščekujemo još kulinarskih dogodovština omiljenog chefa!


druge vijesti

biljke za božić

Genijalni blagdanski pokloni koji rastu, traju i pričaju priču: Upoznajte čarobne kokedame brenda Hangin’ garden

Postoji nešto gotovo meditativno u darivanju biljke – osobito one koja je u isto vrijeme i skulptura, i dizajnerski predmet, i živi podsjetnik na pažnju koju ste nekome posvetili. Upravo zato posljednjih godina sve više kreativnih duša otkriva ljepotu kokedama, delikatnih zelenih kugli omotanih mahovinom koje izgledaju kao da lebde između prirode i umjetnosti.

Design

05 prosinca 2025