HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvati znaju da kratki posjet Trstu znači odmor za dušu, a poznata voditeljica Iva Šulentić odlučila je odvesti svoju kćerkicu na tu omiljenu destinaciju. Voditeljica, čiji glas možemo prepoznati s raznih televizijskih i radijskih postaja, rodila je svoju djevojčicu 14. lipnja 2023. godine. Od tada, na svojim društvenim mrežama neprestano dijeli dirljive trenutke koje mama i kćer provode zajedno.

Iva Šulentić u Italiji je prošetala sa svojom djevojčicom

Iva je već podijelila kako izgleda soba malene djevojčice, koja dječja kolica koristi te destinacije na koje njih dvije putuju. Posljednja od tih destinacija bila je Italija.

Na simpatičnoj fotografiji možemo vidjeti kako mama i kći u ležernom izdanju uživaju u šetnji na suncu u Trstu, jednoj od najpopularnijih destinacija za bijeg od stresa i obveza.

PROČITAJTE: Inspiracija za uređenje: Evo kako Iva Šulentić kombinira uzorke u dječjem kutku svog doma

iva šulentić italija

Voditeljica uživa u majčinstvu

Poznata voditeljica je prethodno u emisiji ”Kod nas doma” progovorila o trudnoći i majčinstvu u četrdesetima: ”Jedino što sam odlučila od svih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googlea, vjerujem samo svom doktoru, zasad smo okej”. Prema objavama voditeljice, možemo primijetiti da Iva zaista uživa u ulozi majke.

druge vijesti