HELLO
Domagoj Kukec

Indira Levak, popularna hrvatska pjevačica, nedavno je razveselila svoje obožavatelje objavom slatkog videa na svojem Instagram profilu.

U videu se može vidjeti Indira u zabavnom trenutku sa svojom kujicom Blue, koja uživa trčeći i donoseći radost svojoj vlasnici.

Njezina objava izazvala je niz srdačnih komentara obožavatelja koji su uživali u prisnom trenutku između Indire i njezine četveronožne prijateljice. Komentari su bili ispunjeni toplinom i ljubavlju prema njihovom odnosu: “Čista iskrena i prava ljubav. Iskreni pravi prijatelj koji daje cijeloga sebe”, “Slatkica”, “Čista ljubav”

Jedan komentar, međutim, istaknuo se iz mnoštva svojom neočekivanom prirodom. Indirin obožavatelj je napisao: “Iskreno obožavam 4 vrste životinje. MAČKA, PAS, ZEC. Ali ono što Indira baš i ne voli. Obožavam zmije, posebno piton, crna mamba, poskok. TVOJ PAS JE LIJEP, OČI MI SE PRETVORE U POSKOKA. ZAMOTAO BI SE OKO NJEGA DA GA RAZMAZIM KAO BEBU.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Ovaj komentar, koji kombinira pohvale za ljepotu Indirine kujice s poskokom, izazvao je pomalo šok i smijeh, kako među obožavateljima tako i kod same pjevačice.

PROČITAJTE: Nika Turković raznježila fanove – Srcedrapajući trenutci sa psićem oduševili Instagram!

Ova situacija pokazuje kako su društvene mreže postale platforma gdje se poznate osobe povezuju sa svojim obožavateljima na različite načine.

PROČITAJTE: Nećete vjerovati što je Marko Petrić radio na plaži 2013. godine!

Ova objava je još jedan primjer kako se trenutci iskrenosti i spontanosti mogu dijeliti na društvenim mrežama, povezujući umjetnike i njihovu publiku na jedinstven način.