HELLO
Stipe Vukšić

Američki glumac Ian Ziering (59) poznat je po ulozi Stevea Sandersa u hit seriji iz 90-ih Beverly Hills (u kojoj je glumio cijelo desetljeće, od 1990. do 2000.), a sada je ponovno završio na naslovnicama, no ne svojom voljom.

Naime na Staru godinu u Los Angelesu glumac se vozio automobilom sa svojom desetogodišnjom kćeri Pennom kada ga je napala skupina od pet motociklista. Sve je zabilježeno na snimci koja je brzo postala viralna, a na njoj se vidi kako glumac izlazi iz automobila, dok na njega nasrće nekoliko biciklista koji ga nastavljaju tući dok on bježi preko ceste.

Kako piše TMZ, glumac je u policijskom izvještaju naveden kao žrtva napada, a nitko još nije uhićen.

Ian Ziering oglasio se nakon incidenta u kojemu ga je napala grupa motociklista

Ubrzo nakon incidenta glumac se oglasio na Instagramu.

Jučer sam doživio alarmantan incident u kojem je sudjelovala grupa pojedinaca na mini motociklima. Dok sam bio zaglavljen u prometu, jedan od tih vozača agresivno je prišao mom automobilu, što je dovelo do uznemirujućeg sukoba. U pokušaju da procijenim štetu, izašao sam iz auta. Ovaj potez je, nažalost, eskalirao u fizičku prepirku, u koju sam se upustio kako bih se zaštitio“, započeo je glumac. Istaknuo je da su i on i kći prošli bez ozljeda, ali ih je događaj duboko uznemirio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ian Ziering (@ianziering)

Ova situacija skreće pozornost na sve veći problem huliganizma na našim ulicama i potrebe za učinkovitijom provedbom zakona protiv takvog ponašanja. Kao građaninu i roditelju, neprihvatljivo mi je da se takve grupe mogu slobodno tako ponašati, uzrokujući strah i kaos, dok se odgovor vlasti čini nedovoljnim. Oduvijek sam se zalagao za suprotstavljanje zastrašivanju i lošem ponašanju, a ovaj incident je samo povećao moju vjeru u važnost osobne i zajedničke sigurnosti“, nastavio je Ian.

Moramo se pozabaviti problemima koji dovode do takvog uznemirujućeg ponašanja i pobrinuti se da naše ulice budu sigurne za svakoga. Pozivam gradske dužnosnike i institucije da poduzmu mjere protiv takvog bezakonja i osiguraju sva potrebna sredstva kako bi spriječili ovakve slučajeve“, zaključio je.

Da je Ian Ziering pravi frajer potvrdio je i njegov kolega iz serije

Na svom se Instagramu oglasio i Ianov kolega iz slavne serije Brian Austin Green koji ga je pohvalio zbog reakcije.

Moj tip Ian Ziering potukao se šakama na Hollywood Boulevardu s otprilike pet frajera i kralj ih je pretukao, dobili su svoje“, rekao je glumac. Također je spomenuo da isprva nije čuo za tučnjavu te da mu je drago da je sve dobro prošlo, te je nastavio hvaliti kolegu i prijatelja.

On je čudovište. Očito je u nevjerojatnoj formi. Nikome ne bih predložio tako nešto… Ali, znate što? Sve je dobro ispalo. Z, volim te, brate, ti si zvijer, blago tebi“, zaključio je.

druge vijesti