HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pamela Ramljak voli se igrati s LEGO kockicama. Slavna pjevačica objavila je nove zanimljive fotke na Instagramu kojima je oduševila fanove.

Vila koju je napravila Pamela od LEGO kockica zbilja izgleda besprijekorno.

“Odlučila sam podjeliti s vama hobi koji je meni odličan za živce. Prije nekih godinu dana počela sam skupljati modularne zgrade Lego i zaljubila se u izradu istih te počela sa svojim MOC kreacijama, što bi za ekipu koja nije upoznata s ovim značilo, my own creations, ili kreacije koje sam sama iz glave smislila”, započela je u opisu objave pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

“Ovaj MOC je inspiriran mojim nedavnim putovanjem u Španjolsku, svaki kat je namješten i može se lagano odvojiti od ostatka građevine, zbog toga se ovaj način gradnje i zove modularni. Imam u međuvremenu jako puno svoih kreacija pa ako vam se ova sviđa budem vam pokazala i druge. Šta kažete? Ima li još tu Lego ljubitelja?”, upitala je Pamela pratitelje.

LEGO kreacija Pamele Ramljak oduševila i glavnog urednika HELLO! magazina

“Wow predivno. Mene zanima gdje ti držiš sve te kreacije? Treba prostora za to”, napisala joj je oduševljeno u komentarima pjevačica Žanamari.

“NAS GLAVNI UREDNIK NEMA STO NEMA”, napisao joj je HELLO! magazin Croatia.

“Jaaaa, znaci ja sam toliko ljubitelj da mi je već komoda ne dovoljna za legice”, “O M G- ovo je level pro”, “Ajmeee vrh ljubeeeee”, komentirali su očarani pratitelji.

druge vijesti