HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zvijezde filma “Bad boys” oštro su kritizirale “odvratne” navike tuširanja Jasona Kelcea dok su igrali igru “F**king with it or F**k outta here” na podcastu “7 PM in Brooklyn“. Voditelj podcasta The Kid Mero započeo je igru – u kojoj igrači izražavaju svoju podršku ili neodobravanje pop-kulturnih tema – spominjući Kelceovo nedavno priznanje da ne pere noge.

Dečki nisu skrivali gađenje kad su čuli za Kelceove higijenske navike

Dok je Mero objašnjavao viralne komentare Kelcea, Will Smith je izrazio mnoge uzdahe odvratnosti, jasno pokazujući svoje mišljenje o temi. “Marš odavde!” rekao je Martin. “Operi  noge! Odvratno  je što spavaš s tim odvratnim nogama. “Između smijeha, zvijezda “King Richarda” objasnila je da nije samo riječ o pranju nogu ‘‘već morate dobro oprati i  između prstiju“. “Marš odavde s tvojim smrdljivim nogama“, dodao je Smith, koji “općenito ne voli noge“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)

NBA zvijezda Carmelo Anthony također je primijetila da je bivši igrač Philadelphia Eaglesadugo igrao nogomet“, sigurno trošeći svoje noge tijekom godina. Rasprava se dogodila manje od tjedan dana nakon što je Kelce odgovorio na tvrdnju da bivši profesionalni nogometaš “izgleda kao da ne pere noge ni stopala“. “Kakvi čudaci peru svoje noge ….“, šaljivo je odgovorio otac troje djece.

Većina je shvatila Kelceovu šalu, međutim neki ipak nisu i misle da su njegove higijenske navike užasne

Iako su mnogi fanovi njegovu početnu objavu shvatili kao šalu, Kelce je svoju izjavu podebljao u nekoliko dodatnih objava, od kojih se jedna referirala na kontroverzni govor  Harrisona Butkera, igrača Kansas City Chiefsa. “Svi ste hranjeni đavolskim lažima da je pranje svake brazde na vašem tijelu i kosi, na neku foru bolje ili zdravije. Bilo koji dermatolog koji nije u krevetu s Velikim Sapunom složit će se!!” dodao je Kelce. Mnogi fanovi vjerovali su da je linija o lažima bila udarac na Butkera, koji je rekao ženskim studentima na Benediktinskom koledžu da su “hranjene đavolskim lažima” jer su tražile karijere umjesto da budu domaćice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli New Heights (@newheightshow)

Kelce je također odgovorio fanu koji je primijetio i komentirao da čak i “Krist pere svoje noge”. Krist je oprao svoje noge jer je hodao kroz prašnjavu pustinju u sandalama, i ja bih oprao svoje noge da je to slučaj“, našalio se sportaš. Međutim, mnogi su brzo primijetili da su Kelceove noge vjerojatno još prljavije zbog toga što provodi puno vremena noseći svoju omiljenu obuću: japanke.

druge vijesti