HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Henry Cavill nije ljubitelj scena seksa. Tijekom intervjua u podcastu “Happy Sad Confused”, u kojemu je gostovao zajedno s redateljem svoga filma  “Argylle” Matthewom Vaughnom, glumac je rekao da je često bolje za televizijsku seriju ili film ne prikazivati scene seksa i prepustiti gledatelju da ispuni praznine, zato što je “ljudska mašta” daleko moćnija.

“Ne razumijem ih – nisam obožavatelj”, rekao je Cavill o scenama seksa. “Postoje okolnosti u kojima je scena seksa zapravo korisna za film, a ne samo za publiku, ali mislim da se pretjerano upotrebljavaju ovih dana.”

Henry Cavill tvrdi da scene seksa obično nisu važne za film

“Kad se pitate: ‘Je li ovo stvarno potrebno ili su to samo ljudi bez odjeće?'”, nastavio je. “I tada ti počinje biti neugodno i misliš: ‘Ovdje nema glumačke izvedbe. Ne postoji nijedan dio koji je važan za ostatak filma.”

Cavill je objasnio da, iako postoje trenuci kada “scene seksa mogu biti sjajne u filmu” i “mogu stvarno pomoći u pripovijedanju… Većinu vremena ljudska mašta je moćnija. Dakle, može biti malo odbojno ako je TV serija ili film samo puna golih tijela, i vi mislite: ‘U redu, ali što nam ovo znači osim da bismo trebali pomisliti: ‘Oh gola osoba, super.”’”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Henry Cavill (@henrycavill)

“Nisam obožavatelj toga kako se snimaju scene seksa”, ponovio je.

Henry Cavill u zadnjem filmu nije imao scene seksa

Na Cavillovu sreću, on nema scena seksa u Vaughnovom filmu “Argylle”. Akcijski film prikazuje bivšeg Supermana kao istoimenog špijuna, koji je zapravo glavni lik u popularnome književnome serijalu koji je napisala povučena književnica koju glumi Bryce Dallas Howard.

Film prati autoricu dok se upušta u pravu špijunsku avanturu nakon što jedna od njezinih knjiga razotkrije stvarne tajne globalne kriminalne skupine.

druge vijesti