HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Što se tiče glumca Joea Manganiella, postoje granice kada je u pitanju njegov zanat.

Naime dok je gostovao u emisiji The Jennifer Hudson Show 47-godišnji glumac igrao je igru „Bi li radije“ u kojoj je otkrio mnoge zanimljive stvari o sebi, ali i svojoj karijeri.

Nakon što je priznao da bi radije stalno letio prvom klasom umjesto da besplatno putuje svijetom, Manganiello je također priznao da bi odustao od glume kad bi to značilo da mora snimati po ledenoj kiši.

Gole scene Joea Manganiella sviđale su se fanovima, ali njemu je bilo hladno

Da ti kažem nešto“, započeo je. “Kad sam bio u True Bloodu nismo snimali u Louisiani, toploj Louisiani [gdje se odvijala radnja]. Snimali smo u Malibuu u prosincu, siječnju… informacija za sve koji nisu bili tamo: tada zna biti i do -5 stupnjeva, a mi smo na True Bloodu bili goli.”

joe manganiello true blood

Joe se proslavio ulogom vampira u True Blood.FOTO: Profimedia

 

Ništa nismo radili s odjećom na sebi! A govorili su nam: ‘Prestani drhtati, pokušaj izgledati seksi!’ Kako da izgledam seksi, smrzavam se”, nasmijao se. “Vjeruj mi… ne bih to više prihvatio. Bio sam traumatiziran zbog svega.”

Joe Manganiello proslavio se u seriji True Blood

True Blood izvorno se emitirao na HBO-u sedam sezona između 2008. i 2014. Serija je smještena u Bon Temps u Louisiani, a u njoj se pojavljuju vampiri, vukodlaci i brojna druga slična stvorenja.

joe manganiello true blood

U True Blood glavnu je ulogu imala Anna Paquin.FOTO: Profimedia

Anna Paquin predvodila je glumačku postavu kao polu-vila i konobarica Sookie Stackhouse, koja se na kraju zaljubila u vampira Billa Comptona (Stephen Moyer).

Osim Paquin i Moyera, u seriji su glumili i Manganiello, Alexander Skarsgård, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Rutina Wesley, Kristin Bauer van Straten, Lauren Bowles, Carrie Preston, Chris Bauer, Deborah Ann Woll i Nelsan Ellis.

Hit serija, temeljena na seriji romana Charlaine Harris The Southern Vampire Mysteries, u vrijeme emitiranja bila je najgledanija HBO-ova serija.

druge vijesti