HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Davno prije nego što se mišićavi Joe Manganiello (47) pojavio u Magic Mikeu, zamalo je bio mišićavi natjecatelj u Survivoru!

Glumac je za Entertainment Tonight rekao da je bio na audiciji za dugovječnu reality seriju na početku svoje holivudske karijere i da su ga producenti htjeli među natjecateljima.

Dakle, prije mnogo godina. Davno, davno, davno, davno, davno bio sam negdje na nekoj zabavi uz bazen i upoznao sam nekoga tko je vodio kasting za Survivor kad je prvi put izašao“, prisjetio se Joe.

Joe Manganiello bio je uvjeren da može i pobijediti u Survivoru

Pomislio sam, ‘Mogao bih pobijediti.’ A oni su rekli: ‘Oh, stvarno? Zašto ne snimiš audiciju?’ A bilo je ljeto. Radio sam kao građevinski radnik da platim račune.”

Rekli su da se ne možeš pojaviti u showu ako si glumac”, objasnio je. “Budući da ima previše glumaca u L.A.-u koji se pokušavaju pojaviti na TV-u.”

Negdje, stalno ga pokušavam pronaći, postoji DVD moje audicije za Survivor u ulozi Joea, građevinskog radnika iz Pittsburgha,” otkrio je. “A to sam ja koji udaram čekićem.”

Ali tada sam dobio ulogu u jednom pilotu… a ne možete biti na TV-u i biti na Survivoru“, objasnio je.

Joe Manganiello sada je voditelj novog reality showa

Joe Manganiello na TV-u se proslavio u serijama Kako sam upoznao vašu majku i True Blood, a onda je glumio stripera Big Dicka Richieja u trilogiji Magic Mike.

A sada će svoje tropsko reality iskustvo steći kao voditelj novog showa Deal or No Deal Island.

Tako sam uzbuđen“, rekao je. “Ovo je Mount Everest natjecateljskih programa.”

Riječ je o popularnom showu Deal or No Deal, čija je verzija kod nas nekada prikazivana pod imenom Uzmi ili ostavi.

druge vijesti