HELLO
Domagoj Kukec

Filip Vidović, talentirani mladi hrvatski glumac, oduševio je svoje obožavatelje nedavnom objavom na svojoj Instagram priči. Glumac je podijelio zanimljiv video iza kulisa, pružajući fanovima uvid u svoju pripremu za nešto posebno.

U videu vidimo Filipa kako se javlja svojim obožavateljima iz prostora gdje se odvija proba odijela. Stilistice oko njega pomagale su glumcu u odabiru i prilagodbi odijela.

Obožavatelji su zasigurno s oduševljenjem pratili video, nagađajući o čemu se radi. Budući da je Filip poznat po svojem glumačkom talentu i stilu, moguće da se priprema za neku novu ulogu ili glamurozni event.

Dok fanovi i dalje pretpostavljaju o čemu je riječ, jedno je sigurno – Filip Vidović sprema nešto veliko i uzbuđujuće! Ovaj mladi glumac već je osvojio srca publike svojim iznimnim radom na ekranu, a sada je pokazao i svoj šarm izvan seta.

PROČITAJTE: Zgodni Marko Braić podijelio odlične fotke s putovanja u Italiju

Za sada ostaje tajna što nam Filip priprema, ali jedno je sigurno – obožavatelji s nestrpljenjem očekuju otkrivanje tajne i priliku da vide Filipa u još jednom sjajnom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Vidović (@vidovic.f)

Pratite njegov Instagram profil kako biste bili u toku s najnovijim događanjima i iznenađenjima koja nam Filip sprema!

druge vijesti