HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Hrvatska glumica Ecija Ojdanić nedavno je s ekipom popularne hrvatske serije “Kumovi” proslavila snimanje zadnje epizode, a nakon zatvaranja tog poglavlja, odlučila se počastiti putovanjem na lokaciju koja ju je već godinama mamila. Da je Ecija Ojdanić u Malagi, doznali smo s njezinog Instagram profila na kojem se fanovima javila već iz aviona.

“Napokon, putovanje samo zbog zadovoljstva”, napisala je Ecija Ojdanić uz fotografiju iz aviona. Za putovanje avionom elegantna glumica odjenula je udobnu ali šik crnu košulju s prugicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Ecija Ojdanić u Malagi isprobala kupanje početkom prosinca

Temperature u Malagi znatno su više od onih u Zagrebu, a poznata glumica odlučila to iskoristiti i okupati se u moru u prosincu.

Ecija Ojdanić u Malagi

Nakon trčanja, koje je njezina strast već neko vrijeme, Ecija Ojdanić u topu i sportskim hlačicama uskočila je na kupanac i zaključila kako je takav neobičan doživljaj baš ono što joj je trebalo.

“I provod, i rezultat u utrci, i kupanje 10. 12. Do danas sam mislila, malo mi za sriću triba, ali, od danas…”, napisala je.

Ecija Ojdanić u Malagi

Ecija Ojdanić u Malagi je proživjela četiri dana puna uzbuđenja

Premda je u Španjolskoj provela samo četiri dana, Ecija Ojdanić s prijateljima je iskoristila svaki trenutak.

PROČITAJTE: Skuhala sarmu i napravila frizuru – Glumica Ecija Ojdanić ovako se sprema na turneju

Od trčanja maratona do koračanja po mostu na koji bi se odvažili samo najhrabriji, preko iskušavanja tradicionalne paelle i uživanja u adventu, poznata hrvatska glumica u Španjolskoj je itekako napunila baterije.

Ecija Ojdanić u Malagi Ecija Ojdanić u Malagi

“Predivna, nevjerojatna 4 dana u Malagi s izletima u Rondu, Granadu, Marbellu i obilasku Caminito del Rey. S najjačima se se svašta stigne u 4 dana, a najviše uživati. I još smo maraton istrčali. Ali to u sljedećem postu. Španjolska me i ovaj put oborila s nogu. Jedino što nisam znala, da su toliko ludi za Adventom. I što sam samu sebe iznenadila skokom u more. I što već planiram ponovno doći”, napisala je glumica i dala nam do znanja da ćemo još čuti o njezinim španjolskim avanturama.

Ecija Ojdanić u Malagi Ecija Ojdanić u Malagi

druge vijesti