HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ecija Ojdanić na oproštajnom tulumu nazdravila je s kolegama iz dugovječne hrvatske serije koju su mnogi s veseljem godinama pratili.

Serija Kumovi stigla je svom kraju, a podijelila je s fanovima na Instagram fotografije sa zabave i neka svoja razmišljanja.

serija Kumovi, Ecija Ojdanić

“2 od 3 sezone Kumova, i 12 godina snimanja na velesajmu.. farewell party.. smijem se da ne bi cmoljila”, napisala je poznata glumica uz pregršt fotografija sa zabave.

Serija Kumovi oprašta se od gledatelja

Pala je zadnja klape serije uz koje su se gledatelji godinama smijali i zabavljali, a kako se čini sa fotografija koje je objavila poznata glumica Ecija Ojdanić, glumačka ekipa se opustila i odlično zabavila nakon snimanja posljednje epizode.

serija Kumovi, Ecija Ojdanić

Za oproštajnu zabavu glumica je odjenula atraktivnu crno-bijelu haljinu na preklop, u spoju s gustim crnim najlonkama i visokim čizmama u kaubojskom stilu.

Zanimljivu haljinu Ecija Ojdanić upotpunila je wet look frizurom, visećim naušnicama i make up lookom s crvenim ružem.

PROČITAJTE: Skuhala sarmu i napravila frizuru – Glumica Ecija Ojdanić ovako se sprema na turneju

“A uz to i Moruzgva i obitelj i kuhanje i trčanje i medalje… svaka čast!!!”, napisala je jedna obožavateljica poznate hrvatske glumice koju su fanovi zasipali komplimntima.

serija Kumovi, Ecija Ojdanić

Nakon više od 400 epizoda stiglo i finale

Serija Kumovi uskoro će nas uveseljavati samo u obliku repriza, a glavna zvijezda Ecija Ojdanić izjavila je kako je na setu stekla prijatelje za cijeli život.

serija Kumovi, Ecija Ojdanić

serija Kumovi, Ecija Ojdanić serija Kumovi, Ecija Ojdanić

“Zadnja klapa najdugovječnije serije u Hrvatskoj. 432 epizode ili 423, nisam sigurna, ali prijateljstava za sto života”, napisala je glumica uz brojne fotografije s glumačkom postavom.

serija Kumovi, Ecija Ojdanić

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, kraljevskih dvora, serija, filmova, putovanja i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia.