HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ashley Leechin, TikTokerica s više od 1,6 milijuna pratitelja koja nevjerojatno podsjeća na pop superzvijezdu Taylor Swift, nedavno je izazvala veliku pozornost kada je surađivala s YouTuberom Vicom In the Game na, kako je opisala, “društvenom eksperimentu” da vidi kako je to proživjeti dan kao slavna osoba.

Dvojnica Taylor Swift kritizirana zbog varanja fanova

S velikim sunčanim naočalama i crvenim ružem po kojem je Taylor poznata, Ashley je bila u pratnji tjelohranitelja dok je posjećivala razne turističke atrakcije u Los Angelesu, što je rezultiralo gomilom obožavatelja koji su je pratili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Ashley (@itsjustashley13)

Ashley je imala “pozitivno iskustvo” s Taylorinim fanovima koje je srela uživo. No, Tiktokerica je rekla da su je kritike koje je na internetu dobila zbog „prevare“ nakon što su obožavatelji otkrili da je u pitanju dvojnica, natjerale da preispita to iskustvo.

Ovo je užasno učiniti“, komentirao je jedan korisnik TikToka, dok je drugi Swiftie napisao: “Taylor nije lik, ona je stvarna osoba. Ovo je super jezivo.”

Ashley je na TikToku 21. kolovoza rekla: “Ovaj video nije trebao biti zlonamjeran.”

Govoreći o tome kako su Swifties nahrupili na mjesto vjenčanja Jacka Antonoffa i Margaret Qualley tijekom vikenda kako bi vidjeli Taylor koja je bila gošća na svadbi, Ashley je priznala da je tajming njezine podvale bio „užasan“.

Ne pratim svaki Taylorin korak“, rekla je TikTokerica, “tako da sam zakasnila doznati mnoge stvari“.

Dvojnica Taylor Swift misli da su fanovi previše upoznati s Taylorinim životom

Međutim, optužila je fanove da se previše miješaju u Taylorin privatni život. “Osjećam da posesivnost može postati opasna”, rekla je, dodajući da je njezin štos “pokazao” tu stranu nekih „Swiftiesa“. “Imala sam tako pozitivno iskustvo uživo, a onda, naravno, online dobijete nešto sasvim drugo.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Ashley (@itsjustashley13)

Ashley je u opisu svog videa napisala da je reakcija bila “pretjerana“: “Samo prijateljski podsjetnik, molim vas da ne maltretirate moje prijatelje. Mene možete maltretirati, jer se čini da je to u redu među Swiftiejima, ali molim vas da ne maltretirate moje prijatelje jer je s njima bilo nevjerojatno raditi.” Ashley je rekla i da je shvatila da postoje dvije skupine fanova. “Postoji razlika između obožavatelja Taylor Swift – možete voljeti njezinu glazbu, možete je voljeti kao osobu, možete se ugledati na nju – a tu su i Swifties”, podijelila je na TikToku. “To su dvije potpuno različite skupine.”

Biste li od Ashley pomislili da je Taylor Swift?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...