HELLO
Domagoj Kukec

Taylor Swift objavila je album “Speak Now (Taylor’s Version)”, ponovljenu snimku svog trećeg studijskog albuma iz 2010., a pozirala je u ljubičastoj haljini Reeme Acre, dizajnerice legendarne ljubičaste haljine s originalne naslovnice albuma “Speak Now”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Dizajnerica rođena u Libanonu, koja je oblačila slavne osobe kao što su Olivia Wilde, Jennifer Lopez i Kate Hudson, izjavila je da su oba modna trenutka bila potpuno iznenađenje, budući da “nije imala pojma” da Taylor Swift planira nositi njezin rad oba puta.

Ljubičasta haljina Taylor Swift za naslovnicu albuma “Speak Now”

Pjevačica Taylor Swift izabrala je ljubičastu balsku haljinu bez naramenica iz kolekcije za proljeće 2007. za prvo snimanje “Speak Now”.

Desetljeće kasnije, Taylor Swift izabrala je kreaciju od nabranog pastelnog tila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

“Bila sam u najmanju ruku oduševljena”, kaže Reem Acra. “Velika mi je čast vidjeti je u svojoj kreaciji 13 godina kasnije”, izjavila je.

Dizajnerica je dodala: “Sviđa mi se što je odabrala ovu haljinu jer je vrlo sanjiva i moderna u isto vrijeme.”

Haljina Taylor Swift za novi album izrađena je od tila, već je nosila haljine ove dizajnerice

Taylor Swift i njezin stilist, Joseph Cassell, odlučili su se za dizajne Reem Acre u brojnim prilikama tijekom godina.

Na gala večeri u Kensingtonskoj palači 2013., pjevačica je nastupila za goste, među kojima je bio i princ William, noseći anđeosku haljinu spuštenih ramena sa svjetlucavim vezom koja se savršeno uklapala u večernju temu Winter Whites.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Nagradu Milestone na dodjeli ACM Awards 2015. preuzela je u ledeno plavoj haljini s izrezima sa strane, suptilnim šljokicama i prorezom do bedara.

Taylor Swift je čak nosila vjenčanicu bez naramenica iz vjenčane kolekcije Reem Acre u svom glazbenom videu za singl “Mine” 2010. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

“Zahvalna sam”, izjavila je Reem Acra o kontinuiranoj potpori Taylor Swift njezinu radu. “Taylor zna što voli i što želi”, zaključila je.

druge vijesti