HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U intervjuu s Bobbyjem Cannavaleom i Rose Byrne, zvijezda “Charlie’s Angels” šaljivo je ispričala publici o svom problematičnom djetinjstvu ispunjenom zabavama dok su razgovarali o čudnim poslovima koje je Cannavale obavljao prije nego što je postao poznat kao glumac, a među njima je bio i posao zaštitara u poznatom klubu Limelight.

Išla sam u Limelight, tamo sam imala proslavu desetog rođendana“, rekla je  Drew Barrymore.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Voditeljica je progovorila o svom problematičnom odrastanju

Do tada sam već tri godine išla po klubovima“, nastavila je. “Bila sam u Studiju 54, bila sam u Limelightu, bila sam u Nell’su. Koje god mjesto ti padne na pamet, bila sam tamo.” Voditeljica talk showa bila je otvorena i ranije kada je govorila o svojem problematičnom odrastanju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Drew Barrymore (@drewbarrymore)

U travnju je otvoreno govorila o prekidu ciklusa zloupotrebe alkohola u svojoj poznatoj obitelji, birajući živjeti suzdržan način života.

Drew dolazi iz obitelji hedonista

Drewin slavni otac je legendarni glumac John Drew Barrymore. Njena tetka i stric su dobitnici Oscara, Ethel i Lionel Barrymore. Njihov otac, John Barrymore, bio je vrlo poznati glumac 1920-ih i 1930-ih. “Za mene, odbijanje alkohola je jedna od najčasnijih stvari koje mogu učiniti za ime Barrymore jer smo do sada svi bili hedonisti“, izjavila je zvijezda, koja je završila u rehabilitacijskom centru zbog ovisnosti o drogama i alkoholu u ranoj dobi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli posts daily💖(i try) (@celebshosiery)

 

druge vijesti