HELLO
Stipe Vukšić

Cara Delevingne dugo se borila s ovisnošću o alkoholu, a danas o svome putu otvoreno govori. Još u ožujku 2023. 31-godišnja manekenka i glumica otkrila je da je oko godinu dana ranije pristupila rehabilitaciji i da je od tada trijezna.

A sada je na ovogodišnjoj Met Gali Cara podijelila poruku za sve koji su u sličnoj situaciji kao što je ona bila i bore se da se otrijezne.

Cara Delevingne misli da mora glasno govoriti o svojim problemima kako bi drugima pokazala da nisu sami

Niste sami. Ako ja to mogu, može svatko,” Cara je podijelila s Varietyjem. “Ali morate komunicirati i biti iskreni u vezi s tim što je više moguće – posebno sa samim sobom.”

Cara je zatim objasnila zašto je odlučila javno podijeliti svoju borbu s ovisnošću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cabaret at the Kit Kat Club (@kitkatclubldn)

Mislim da sam to uvijek radila sa svime u ovom poslu“, objasnila je. “Bilo da ste glasni o tjeskobi, depresiji, odvikavanju, bilo čemu, jednostavno dugujete ljudima govoriti o svojim borbama, jer biti u ovom svijetu nije savršeno. Nitko nije savršen. Dakle, da budem iskrena, to je najmanje što mogu učiniti.”

Cara Delevingne s alkoholom se borila skoro cijeli život

Podsjetimo, Cara je godinama zabrinjavala fanove svojim izgledom, koji se povezivao s alkoholom. U ožujku prošle godine dala je intervju za Vogue u kojemu je govorila o svome ovisničkome putu.

Otkrila je da se prvi put napila sa samo sedam godina, a da je s 15 završila na antidepresivima. Njezina majka Pandora bila je ovisnica o heroinu i bolovala je od bipolarnoga poremećaja, što je utjecalo i na Carino mentalno zdravlje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cara Delevingne (@caradelevingne)

U tom intervjuu govorila je i o tome kako je razdoblje pandemije pogoršalo njezino stanje, pogotovo jer je s tadašnjom djevojkom prekinula za vrijeme karantene, kada nije mogla raditi.

A onda sam bila sama, stvarno sama… tada sam bila na najnižoj točki. Imala sam potpunu egzistencijalnu krizu. Sav moj osjećaj pripadnosti, sva moja potvrda – moj identitet, sve – bilo je tako umotano u posao. A kad je to nestalo, osjećala sam se kao da nemam svrhu”, ispričala je.

Ipak, čini se kako je sada slavna manekenka, koja je u vezi s glazbenicom Minke, nikada sretnija sa svojim novim, trijeznim životom.

druge vijesti