HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska pjevačica Domenica TikTok zabavlja snimkama sa svojih nastupa, ali i zabavnim skečevima poput najnovijeg u kojem se pita što odjenuti za nastup u gradovima u kojima nije ni približno toplo “kao na moru”.

Simpatična pjevačica ovih dana odrađuje nastupe po cijeloj Hrvatskoj, a kako doznajemo s njezinog TikTok profila, ispod atraktivnih outfita u kojima publika može uživati dok pjeva na bini, nalaze se slojevi i slojevi tople odjeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Domenica TikTok upitala: Koliko slojeva je potrebno za nastupu u Križevcima?

“Koliko slojeva robe ti treba kad nastupaš u Križevcima?” pitanje je koje na početku videa postavlja Domenica, odjevena u bijelu majicu s kratkim rukavima i crne svjetlucave najlonke, a zatim kreće s odijevanjem za binu.

Domenica TikTok

“Skijaške bičve”, objašnjava Domenica dok navlači termo čarape za skijaše pa nastavlja: “Zar ste stvarno mislili da neću obući termo gege?” i zatim odijeva debele tajice koje zadržavaju toplinu.

Domenica TikTok

Nakon toga idu kožnate čizme iznad koljena, objašnjava zvijezda hitova kao što su “Vidi se iz aviona” i “Nema te svit” pa zatim kožnate hlače, crna majica i kožnati sako.

PROČITAJTE: Nika Turković za HELLO! – Od omiljenog parfema i transformacije problematične kože do treme koja je popustila tek u finalu

I za kraj tu su crne rukavice i crveni teddy kaput iz Manga.

Domenica TikTok

“Mislite da će mi bit zima?”, Domenica TikTok pita na kraju snimke.

Pogledajte video!

 

@dome.nica.official Prokuvala sam. 🥵 #ootd #fyp ♬ Christmas at Hogwarts (From “Harry Potter and the Philosopher’s Stone”) – The City of Prague Philharmonic Orchestra

druge vijesti