HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Stiglo je vrijeme krafni koje nas mame sa svakog ugla, a najbolje su, naravno, one domaće. Ipak, čak i ako ste pronašli savršen recept za krafne, sigurno ste svjesni činjenice da ih nije tako lako “nafilati”.Punjenje krafni zadaje vam glavobolje? Evo kako to radi Domaćica Sanja!

Trikovi za punjenje krafni Sanje Mijac

Poznata hrvatska food blogerica i influencerica Sanja Mijac sa svojim pratiteljima na Instagramu često dijeli svoje izvrsne recepte, ali i zanimljive savjete.

PROČITAJTE: Mmm…. Ovaj recept za najmekše buhtle s pekmezom Sanje Mijac nikog neće ostaviti ravnodušnim

U svojoj najnovijoj objavi osvrnula se na punjenje krafni te otkrila svoje trikove za razna razna popularna punjenja.

Evo što je napisala!

Uz savjete za punjenje krafni Sanje Mijac nema mjesta greškama

“Malo o krafnama iz mog iskustva: Najlakši način za punjene krafni je onaj da škarama odrežete i stvorite manju rupu, a zatim dresir vrećicom napunite krafne.

Ako koristite lino ladu ili nutellu i ako je tvrđa možete ju malo zagrijati u lončiću pa zatim prebaciti u vrećicu za ukrašavanje i tek onda puniti.

A što se tiče prstena, meni se je najbolje pokazalo to da su krafne veće, režem ih okruglom modlicom promjera 7 cm. Druga stvar je ulje, treba biti vruće da kad se krafna stavi na njega ona odmah krene rasti u visinu, kratko se prži (zavisi od ulja, ali od 10-30 sekundi) i kada ju okrenete na drugu stranu stvori se prsten..

Ako radite manje krafne, u ovom koraku se one same izokreću već nekoliko puta u ulju i nema prstena, iako bit će jednako fine i s njim i bez njega”.

Hvala Sanja, ovi savjeti su zaista zlata vrijedni!


druge vijesti

biljke za božić

Genijalni blagdanski pokloni koji rastu, traju i pričaju priču: Upoznajte čarobne kokedame brenda Hangin’ garden

Postoji nešto gotovo meditativno u darivanju biljke – osobito one koja je u isto vrijeme i skulptura, i dizajnerski predmet, i živi podsjetnik na pažnju koju ste nekome posvetili. Upravo zato posljednjih godina sve više kreativnih duša otkriva ljepotu kokedama, delikatnih zelenih kugli omotanih mahovinom koje izgledaju kao da lebde između prirode i umjetnosti.

Design

05 prosinca 2025