HELLO
Domagoj Kukec

Novi dokumentarni film princa Harryja “Heart of Invictus”, koji je nedavno izašao na Netflixu, ne čini se dovoljnim da oživi njegov brand jer je šteta već nanesena.

Harryjev novi show trebao je obnoviti brand princa Harryja i Meghan Markle u Velikoj Britaniji nakon što javnost okrenula protiv para koji živi u SAD-u nakon izlaska filma “Harry & Meghan” i prinčevih memoara “Spare” ranije ove godine.

dokumentarac princa Harryja

Dokumentarac princa Harryja neće popraviti njihov imidž u javnosti

“Što se Harryja tiče, podsjeća me na to zašto sam ga prvotno volio, vrlo je inspirativan, to mu priznajem. Ali što se tiče ponovnog brendiranja, ne mislim da će to uspjeti. Šteta je već nanesena”, rekla je aktivistica protiv rasizma i društvena komentatorica Imarn Ayton u emisiji “Good Morning Britain”.

Neki stručnjaci i obožavatelji su pohvalili novi dokumentarac, a kraljevska dopisnica Laura Bundock je rekla da je “znatno drugačiji” od prethodne srije “Harry & Meghan”.

“Čak i oni koji su možda bili kritični prema Harryju u prošlosti, sigurno bi se složili da je to pozitivan projekt, nešto što je postiglo veliki uspjeh – općenito gledano, ovo je uspješna priča.”

Međutim, neki stručnjaci i obožavatelji su brutalno kritizirali vojvodu zbog “ponavljanja iste greške” kao i u prethodnoj seriji, tako što je kritizirao kraljevsku obitelj svojim “nepromišljenim” komentarima o nedostatku podrške nakon povratka s bojišta.

Dokumentarac princa Harryja na udaru kritika sa svih strana

Stručnjaci su kritizirali emisiju zbog toga što se čini da ponovno usmjerava svjetla reflektora na Harryja dok su veterani govorili o svojim iskustvima, a jedan komentar glasi: “Mislio sam da je dokumentarac o veteranima, a ne o Harryju koji plače.”

“Nedavno sam vidio isječak i pomislio sam da je usmjeren protiv kraljevske obitelji, reagirao je drugi.

dokumentarac princa Harryja

Neki gledatelji su se požalili da je fokus bio na princu Harryju i njegovim borbama nakon povratka iz Afganistana, dodajući da ismijava kraljevsku obitelj.

Voditelj Piers Morgan je kritizirao vojvodu zato što izigrava žrtvu.

druge vijesti