HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Znamo da su celebrityji ljudi kao i svi mi ostali. Međutim kako bogati i slavni žive živote toliko radikalno različite od ostatka populacije, nije pretjerano čudno da izvode poteze koji su nama običnim ljudima čudni. Tako je i kada je u pitanju posjedovanje kućnih ljubimaca i odnos prema njima.

Ovo su celebrity priče o kućnim ljubimcima od kojih ćete umrijeti od smijeha ili se zgroziti. Teško da ćete ostati neutralni.

Celebrity priče: Drew Barrymore prosula je pepeo svog psa u Indiji

Kada su se Drew Barrymore i Tom Green razveli 2001. godine, obje su se strane borile da zadrže Flossie. Kada je požar zahvatio njihovo imanje na Beverly Hillsu upravo ih je kujica probudila i tako im spasila živote, tako da su joj oboje jako zahvalni. Drew je na kraju dobila bitku, a Flossie je umrla u dobi od 16 godina.

celebrity priče

Nakon razvoda Drew Barrymore i muž su se svađali oko toga kome pripada njihova kujica – na kraju ju je ona dobila i, kad je umrla, prosula joj pepeo u Indiji.FOTO: Profimedia

Glumica je nakon toga kupila avionsku kartu za Indiju te prosula pepeo svoje mezimice na tri mjesta: kući Mahatme Gandhija u New Delhiju, budističkome samostanu na Himalaji te na mirnoj stazi uz rijeku Ganges.

Flossie je bila moja prva curica“, napisala je Barrymore u svojim memoarima. “A ljubav koju sam osjećala prema njoj jedan je od najboljih darova koje sam ikada dobila.”

Beyoncé je znala maziti svog ljubimca pitona

Kad je Beyoncé dijelila sobu sa svojom sestričnom, njih dvije su imale kućnog ljubimca – pitona po imenu Fendi.

celebrity priče

Njezin tata, Matthew, nije bio zadovoljan, pogotovo kad bi zmija pobjegla iz kaveza i krenula puzati po kući. “Voljela sam zmiju“, čeznutljivo je rekla Beyoncé. “Spavale smo sa zmijom.”

Ekipa Harry Pottera napravila je maleni lijes za hrčka Emme Watson

Emma Watson je odrasla na setovima Harryja Pottera i rado se toga sjeća. “Britanska filmska industrija za mene nije bila samo radno mjesto“, rekla je Watson tijekom govora na svečanosti dodjele BAFTA-e u L.A.-u. “Bilo je to mjesto gdje sam odrasla, bila je to surogat obitelj, zapravo.”

celebrity priče

Emma Watson odrasla je na setovima filmova o Harryju Potteru.FOTO: Profimedia

Njezina zamjenska obitelj bila je toliko bliska da joj je pomogla oplakati kućnog ljubimca hrčka, koji je preminuo na setu filma kada je ona imala 10 godina. Ekipa je napravila mali lijes obložen baršunom i nadgrobni spomenik.

Celebrity priče: Quentin Tarantino tužio je tvorca True Blooda Alana Balla zbog – papiga

Alan Ball, scenarist koji stoji iza projekata kao što su film American Beauty  i serija True Blood i slavni redatelj Quentin Tarantino bili su susjedi te su se našli u problemima zbog Ballovih papiga ara, koje je Tarantino mrzio.

celebrity priče

Ovakve su are smetale Quentinu Tarantinu.FOTO: Unsplashed

Redatelj se požalio na “neugodne krikove pterodaktila” i tužio je susjeda 2011. U tužbi Quentin je naveo da Ball svoje are, “velike tropske ptice poznate po glasnom kreštanju“ stavlja u vanjsku krletku u kojoj ispuštaju krikove u nasumičnim intervalima sedam do osam sati dnevno. Spor su na kraju riješili izvansudskom nagodbom.

Miley Cyrus napisala je pjesmu u kojoj oplakuje svoju mrtvu ribicu

Miley je jednom izvodila Backyard Sessions, niz improviziranih pjesama, a jedna od njih bila je u čast pokojnoga ljubimca – ribe napuhače Pablow.

celebrity priče

Riba napuhača, kakvu je oplakala Miley Cyrus.FOTO: Unsplashed

Pjesma sadrži i stih: “Gledanje svojih prijatelja kako jedu moje prijatelje uništilo mi je apetit.”

druge vijesti