HELLO
Domagoj Kukec

Vrijeme provedeno pred ekranima je rijetkost u kućanstvu Barrymore.

Tijekom nedavnog intervjua za Better Homes & Gardens, slavna glumica Drew Barrymore priznala je da ima stroga pravila kad je riječ o osobnim elektroničkim uređajima svojih kćeri Olive (10) i Frankie (9).

Kćeri Drew Barrymore ne bulje u ekran po cijele dane

“Puno gledamo filmove i emisije, pa nikoga ne osuđujem zbog buljenja u ekran”, rekla je glumica u intervjuu i dodala: “Ali kad je riječ o mojoj djeci, ne podržavam osobne elektroničke uređaje, poput iPadova.”

“Tijekom pandemije, kada su škole bile virtualne, bili smo prisiljeni biti na odvojenim uređajima i to mi se nije svidjelo”, rekla je i nastavila: “Sada čuvam iPade u zaključanom sefu i vadim ih samo u posebnim prigodama.” Međutim, glumica priznaje da voli kada se “ušuškaju u krevet i zajedno nešto gledaju”.

kćeri Drew Barrymore

Glumica je otkrila i druge promjene u kućanstvu koje je napravila otkako je postala majka.

“Ne mogu vidjeti oštar rub u svom prostoru”, rekla je Drew Barrymore o dizajnu u svom domu i nastavila: “Pogledam to i pomislim, taj kut bi mogao nekome iskopati oko! Čak i moj kuhinjski otok ima mekani rub.”

Kćeri Drew Barrymore ne žele živjeti pod povećalom javnosti

Dodala je: “Čim sam prvi put ušla u tu sobu, rekla sam, moramo to odmah preoblikovati!” Iako je Drew Barrymore pokušala svojim kćerima život učiniti što ugodnijim, glumici je bilo “teško” odgajati ih pred očima javnosti. Tijekom epizode njezinog vlastitog talk showa u veljači, majka dvoje djece se slomila i u suzama rekla da se njezine kćeri “nisu prijavile” za život pod povećalom javnosti.

kćeri Drew Barrymore

“Ne dirajte moju djecu. To nije u redu”, rekla je Drew Barrymore kroz suze, primijetivši da su društvene mreže unijele dodatne poteškoće u roditeljstvo. Drew Barrymore je u siječnju otkrila da je “suroditeljstvo” s bivšim suprugom Willom Kopelmanom “nikad bolje”.

“Iako više nismo u braku, a on čak ima prekrasnu novu suprugu Allie Michler, naša svakodnevna interakcija nikada nije bila bolja”, rekla je u svom talk showu.

kćeri Drew Barrymore

Slavni par se rastao 2016. godine nakon četiri godine braka. Prije toga, Drew Barrymore je bila u braku s Tomom Greenom od 2001. do 2002. i Jeremyjem Thomasom 1994. i 1995.