HELLO
Stipe Vukšić

Hollywood je pun osoba koje su u rodu. Bilo onih za koje svi znaju, bilo onih koji nas iznenade jer koriste različito prezime u odnosu na slavnoga roditelja ili brata.

Ali to nije slučaj s ovim poznatima. Unatoč sličnom izgledu, oni čak nisu ni u rodu. U nekim slučajevima čak dolaze s različitih kontinenata!

Ovo su celebrity dvojnici koje nikako ne uspijevamo razlikovati!

Celebrity dvojnici: Margot Robbie i Emma Mackey

Sličnost Margot Robbie i Emme Mackey već odavno je primijećena na internetu. Margot, koja je na hitu Barbie bila i producentica, i sama je priznala da je glavni razlog zašto je Emma u filmu (u ulozi jedne od ostalih Barbie lutaka) to što njih dvije nevjerojatno sliče jedna drugoj.

celebrity dvojnici

Tu priliku jednostavno nisu mogli propustiti.

Bryce Dallas Howard i Jessica Chastain i Amy Adams i Isla Fisher

Bryce Dallas Howard jednom je u intervjuu priznala da se čak i njezin slavni otac, redatelj Ron Howard, u jednoj prilici zabunio i počeo razgovarati s Jessicom Chastain misleći da razgovara s vlastitom kćeri!

celebrity dvojnici

No to nije sve! Bryce i Jessica dio su „četvorke“ poznatih dvojnica – Amy Adams i Isla Fisher također im nevjerojatno sliče. Ima nešto u toj dugoj crvenoj kosi.

Celebrity dvojnici: Gene Wilder i Jeremy Allen White

Gene Wilder jedan je od najpoznatijih komičara svih vremena. Ako i niste gledali neki od njegovih filmova, sigurno ste vidjeli neke od scena koje su pretvorene u poznate memove, kao na primjer one scene iz filma Willy Wonka i tvornica čokolade.

celebrity dvojnici

Ako Hollywood ikada bude htio snimiti biografski film o Wilderu, koji je preminuo 2016., znaju koga će odabrati za glavnu ulogu. Zvijezda serije The Bear Jeremy Allen White izgleda kao klon slavnoga komičara. Internetom je čak kružio podatak da je Jeremy unuk Genea Wildera, što je on morao javno pobiti. Jednostavno sliče.

Javier Bardem i Jeffrey Dean Morgan

Ova dva glumca svojim izgledom lome ženska srca diljem svijeta, a mnogi su kada su se pojavili na sceni mislili da su braća ili barem rođaci. Međutim oni nisu čak ni sunarodnjaci.

celebrity dvojnici

Javier Bardem je naravno vjerojatno najpoznatiji španjolski glumac svih vremena, dok je Jeffrey Dean Morgan Amerikanac.

druge vijesti